Survivor 4: Το πλάνο από την αποχώρηση της Ελευθερίας που κόπηκε στο μοντάζ

Η εμπλοκή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το πλάνο από την αποχώρηση της Ελευθερίας που κόπηκε στο μοντάζ

Ότι στο Survivor 4 γίνεται του... μοντάζ το πανηγύρι το γνωρίζαμε! Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης σας είχαμε ενημερώσει πως η Ελευθερία Ελευθερίου θα είναι εκείνη που θα αποχωρήσει και φυσικά το spoil επιβεβαιώθηκε.

Σήμερα σας αποκαλύψαμε και τα ποσοστά στις ψήφους, με την Κύπρια τραγουδίστρια να έρχεται πανηγυρικά τελευταία και να αποχωρεί.

Ωστόσο η ίδια δεν απογοητεύτηκε αφού έφυγε... γεμάτη όπως τόνισε και το Survivor για εκείνη αποτελεί παρελθόν! Μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα της Ελευθερίας για την αποχώρηση της εβδομάδας αμέσως η σκηνή συμπληρώθηκε με δάκρυα συγκίνησης!

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, όλοι μαζί αγκαλιασμένοι, αποχαιρέτησαν τραγουδώντας την Ελευθερία και στην συνέχεια την αποχαιρέτησαν ένας ένας ξεχωριστά. Ωστόσο συνέβη και κάτι που η παραγωγή αποφάσισε να το κόψει στο μοντάζ! Το γιατί; Το γνωρίζει μόνο η ίδια...

Ποιο πλάνο λοιπόν "κόπηκε" από την παραγωγή; Η Ελευθερία λοιπόν όταν αποχαιρέτησε έναν έναν τους συμπαίκτες, με τελευταίο τον Αλέξη Παππά, πήγε να κατευθυνθεί προς την έξοδο! Τότε λοιπόν η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έτρεξε στην πλευρά της και... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr