Survivor 4: Οι συμπαίκτες του Κατσούλη στην Προοδευτική πρόδωσαν ότι είναι ερωτευμένος ακόμα με την Μαριαλένα

"Είναι καψούρης λίγο ναι, αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Οι συμπαίκτες του Κατσούλη στην Προοδευτική πρόδωσαν ότι είναι ερωτευμένος ακόμα με την Μαριαλένα

Μετά τον σάλο που προέκυψε με την φερόμενη επιστροφή του Σάκη Κατσούλη από τον Άγιο Δομίνικο εξαιτίας της Προοδευτικής, που εν τέλη κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οι συμπαίκτες του Survivor παίκτη αλλά και ο πρόεδρος αυτής, μίλησαν στην κάμερα του Ευτυχείτε για τον χαρακτήρα και τα μυστικά του.

Όλοι είπαν τα καλύτερα λόγια για εκείνον αλλά ήταν και κάποιοι που χωρίς κανέναν ενδοιασμό ανέφεραν ξεκάθαρα πως ναι, ο Σάκης Κατσούλης είναι ακόμα ερωτευμένος με την Μαριαλένα...

Οι δηλώσεις των συμπαικτών του Σάκη Κατσούλη

"Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια... γνωριμία αλλά ήμουν κολλημένη με τον πρώην μου"

«Είναι πάρα πολύ επαγγελματίας. Είναι αυστηρός. Μπορεί να σου δώσει και τη ψυχή του, αρκεί να βρεις έναν άλλο τρόπο προσέγγισης. Αν ο Κόρο και ο κάθε Κόρο ήξεραν να τον χειριστούν, θα είχαν άλλα αποτελέσματα. Και να ισχύει η δωροδοκία που είναι το κακό; Έχει στρεσαριστεί ο Τριαντάφυλλος, για αυτό ξεσπάει με κλάματα» είπε αρχικά η Μαρία Καρλάκη.

Όσο για τη σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη, η τραγουδίστρια ανέφερε: «Με τον Σάκη Κατσούλη είχαμε μια… γνωριμία απλή, πριν τα φτιάξει με τη Μαριαλένα. Ήταν σε μαγαζί που εγώ είχα παρουσιάσει το “Γιαρέμ”. Αλλά έμεινε, γιατί εγώ ήμουν κολλημένη στον πρώην μου. Και μου αρέσει πάρα πολύ που οι δυο τους είναι τόσο ερωτευμένοι. Το θεωρώ πάρα πολύ ρομαντικό», δήλωσε η Μαρία Καρλάκη στο Happy day.