Survivor 4: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής ο Ηλίας Μπόγδανος

Όσα δεν θα βγάλουμε κάποιοι τον χρόνο όλο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πόσα λεφτά έχει βγάλει μέχρι στιγμής ο Ηλίας Μπόγδανος

Μπορεί όταν μπήκε στο Survivor να ήταν πραγματική δύναμη ο Ηλίας Μπόγδανος αλλά μετά από 2 μήνες στον Άγιο Δομίνικο, δεν είναι καν στην τοπ πεντάδα τον στατιστικών. Αυτό δεν λέει κάτι, απλά το αναφέρουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως πριν ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο οι παίκτες διαπραγματεύτηκαν καλά με τον Ατζούν για το κόστος τους. Ο Ηλίας Μπόγδανος δεν είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους, αλλά έκανε καλό deal, δεν μπορούμε να πούμε.

Πριν μπει στο παιχνίδι ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco που ξεχωρίζει ως ό,τι πιο cool συμβαίνει αυτή την στιγμή στην Αθήνα.

Οι INCO ξεκίνησαν το 2014 χτίζοντας ένα φανατικό νεανικό κοινό, αφού έχουν εμφανιστεί σε πολλά events και σκηνές σε Ελλάδα και εξωτερικό και μάλιστα στην ίδια σκηνή με τεράστια ονόματα, όπως Robbie Williams, Kovacs, Kasabian, David Guetta, White Lies, Wiz Khalifa και Ellie Goulding.

Ηλίας Μπόγδανος Survivor

Έχουν συμμετάσχει σε μεγάλα festival όπως το Rockwave, το Eject και το Exit Festival, πραγματοποιούν συνέχεια εκρηκτικές talk of the town live εμφανίσεις και φυσικά ξεχωρίζουν οι sold out βραδιές που διοργανώνουν στο ιστορικό Rock n’ Roll, καθώς η ενέργεια και το performance του Ηλία είναι μοναδικά.

Έχουν κυκλοφορήσει 4 singles και μάλιστα την τελευταία τους επιτυχία «ΜΗ Μ’ΑΓΑΠΑΣ» την έγραψε ειδικά για αυτούς, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Η χρηματική αμοιβή του Ηλία Μπόγδανου

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ηλίας Μπόγδανος υπέγραψε στο συμβόλαιό του με την παραγωγή πως βδομάδα μπαίνει, βδομάδα βγαίνει θα μπαίνουν στον λογαριασμού του 4.000 ευρώ! Οπότε αν υπολογίσουμε πως βρίσκεται στο παιχνίδι 16 εβδομάδες, με γρήγορους υπολογισμούς ο Ηλίας έχει μέχρι στιγμής στον τραπεζικό του λογαριασμό 44.000 ευρώ.

Not bad...