Survivor 4 - αποκλειστικό παρασκήνιο: Τσακώθηκαν Μαριαλένα και Ελένη

Άσχημες ατάκες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - αποκλειστικό παρασκήνιο: Τσακώθηκαν Μαριαλένα και Ελένη

Τρομερό σκηνικό πίσω από τις κάμερες του Survivor μετά το τέλος του τελευταίου αγωνίσματος, με έπαθλο την επικοινωνία, στον Άγιο Δομίνικο!

Πρωταγωνίστριες η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Ελένη Χαμπέρη! Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο κορίτσια; Η Μαριαλένα τις τελευταίες μέρες δεν είναι στην καλύτερή της φάση! Χτες σας αποκαλύψαμε πως ζήτησε την βοήθεια ψυχολόγου στο παιχνίδι, ενώ σήμερα σας φέραμε στο φως την επιθυμία της να μετακομίσει στη κόκκινη ομάδα! Η Μαριαλένα γνωρίζει πολύ καλά πως αποτελεί ξένο σώμα για την μπλε ομάδα και το βγάζει προς τα έξω!

Δεν είναι λίγες οι φορές που το λέει ανοικτά ενώ η επίθεση που της έκανε η Ελένη Χαμπέρη, μπροστά στις κάμερες και σε συμπαίκτες και αντιπάλους δεν έμεινε... ατιμώρητη!

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, μετά το τέλος του αγωνίσματος και όταν οι δύο ομάδες πήγαν στην παραλία η Μαριαλένα ήταν έξαλλη με την συμπαίκτριά της. Την κατηγόρησε ευθέως πως είπε ψέματα και πως ποτέ εκείνη δεν προσπάθησε να "μαγειρέψει" ψηφοφορίες για να βγει υποψήφιος ο Τζέιμς Καφετζής όπως την κατηγόρησε ευθέως η Ελένη!

Μάλιστα η Μαριαλένα την κατηγόρησε ανοικτά πως το... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr