Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου

Οι πρώτες φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου

Στην Ελλάδα έφτασε πριν από λίγη ώρα η Ελευθερία Ελευθερίου η οποία αποχώρησε από το Survivor την προηγούμενη Τετάρτη.

Η γνωστή τραγουδίστρια αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τις στιγμές κατά τις οποίες ξέσπασε σε νεύρα και σε κλάματα, μιας και η ίδια ήρθε πολλές φορές σε σύγκρουση με τους συμπαίκτες της.

Το απόγευμα του Σαββάτου λοιπόν η πρώην παίκτρια του ρίαλιτι επιβίωσης έφτασε στην χώρα μας μετά από σχεδόν 4 μήνες και ο φωτογραφικός φακός του Youweekly ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Οι πρώτες φωτογραφίες της Ελευθερίας Ελευθερίου κατά την άφιξη της στην Ελλάδα

Survivor 4 επέστρεψε η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου

Survivor 4 επέστρεψε στην Ελλάδα η Ελευθερία Ελευθερίου φωτογραφίες

Με τόσα λεφτά αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου από το παιχνίδι

Η Ελευθερία Ελευθερίου από την Κόκκινη ομάδα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το 14/4 επεισόδιο του Survivor 4, έπειτα από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, τι και αν έφυγε με κλάματα από το παιχνίδι, σίγουρα δεν έμεινε στεναχωρημένη με τα λεφτά που θα δει στον τραπεζικό της λογαριασμό.

Ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που ψήφισε την τραγουδίστρια με το δικαίωμα που είχε από το κολιέ της ατομικής ασυλίας.

Τελικά το κοινό επέλεξε πως ήρθε η ώρα της να φύγει από το παιχνίδι ψηφίζοντας θετικά ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του παίκτης. Βέβαια, αν η ψήφος ήταν αρνητική θα παρέμενε στο παιχνίδι. Όμως τι και αν οι τηλεθεατές και ειδικά στο Twitter την κράζουν, η Ελευθερία Ελευθερίου μόνο κερδισμένη βγήκε.

Καθώς, εκτός της διαφήμισης που είχε σαν τραγουδίστρια, κέρδισε ένα πολύ καλό χρηματικό ποσό, αφού όλοι οι διάσημοι παίρνουν την εβδομάδα πολύ καλά λεφτά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα ποσά που έχουν γίνει γνωστά, έπαιρνε εβδομαδιαία περίπου 4.000 ευρώ. Μπορεί να ήταν τα λιγότερα συγκριτικά με τα λεφτά που πήρε για παράδειγμα η Κάτια Ταραμπάνκο, ωστόσο αποχώρησε από το Survivor 4 με περίπου 50.000 ευρώ. Χρήματα, τα οποία θα λάβει όταν λήξει το συμβόλαιο της με την Ατζούν Μίντια, που υπέγραψε πριν μπει στο ριάλιτι.