Survivor 4: «Και εδώ βλέπουμε την σμέρνα που έπιασε ο Κόρο»

Κλάμα στο Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Και εδώ βλέπουμε την σμέρνα που έπιασε ο Κόρο»

Απίστευτο γέλιο έχει προκαλέσει η τεράστια σμέρνα που ψάρεψε ο Κόρο στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους χρήστες του Twitter να δίνουν ρεσιτάλ με τις παρομοιάσεις τους.

Πολλές φορές οι παίκτες πιάνουν μεγάλα και περίεργα ψάρια, ωστόσο η σημερινή σμέρνα ήταν η πρωταγωνίστρια του επεισοδίου, μιας και έμοιαζε με το τέρας του Λοχ Νές!

Ο Ηλίας μάλιστα πως το είδε του θύμισε τον.. Αλέξη Παππά, μιας και οι δύο είναι τόσο γλιτσεροί. Σε παρόμοια σχόλια βέβαια προχώρησαν και οι χρήστες του twitter, με τις αναρτήσεις τους να είναι απλά ξεκαρδιστικές!

Μερικά από τα πιο πετυχημένα tweets

 Survivor 4 twitter χρήστες παρομοιάζουν την σμέρνα με τον Αλέξη Παππά tweets

 Survivor 4 twitter παρομοιάζουν την σμέρνα με τον Αλέξη

 Survivor 4 twitter χρήστες παρομοιάζουν την σμέρνα με τον Παππά

 Survivor 4 twitter παρομοιάζουν την σμέρνα με τον Αλέξη Παππά

 Survivor 4 twitter χρήστες παρομοιάζουν την σμέρνα με τον Αλέξη Παππά

Κολλητή Παππά: "Αδικείται! Θα στεναχωρηθεί πολύ όταν βγει έξω και δει όσα λέγονται"

Συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Ευτυχείτε, μια πολύ καλή φίλη του Survivor, Αλέξη Παππά, η Δώρα Μιχαήλ και μας έδωσε έτσι μια γεύση από το τι πραγματικά εστί Αλέξης.

Ο ηθοποιός είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα που έχει φέτος το Survivor καθώς με την συμπεριφορά του έχει απασχολήσει πολύ τόσο το κοινό όσο και τους συμπαίκτες του. Έχει βγάλει από τα ρούχα τους πολλούς στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος μέχρι σήμερα ήταν ο Ηλίας Μπόγδανος, που γενικά ήταν ψύχραιμος τόσο καιρό σαν χαρακτήρας.

"Δεν τον αναγνωρίζω ούτε εγώ τον Αλέξη στο παιχνίδι αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει και με φίλους άλλους παικτών. Οι συνθήκες είναι πάρα πολύ ιδιαίτερες οπότε είναι λογικό, είναι πραγματική επιβίωση, και βγαίνουν και ένστικτα επιβίωσης κι έχουμε ακούσει κι άλλους παίκτες που έχουν φύγει από το Survivor να λένε πως ούτε οι ίδιοι δεν αναγνώριζαν τον εαυτό τους για πράγματα που ήταν πάρα πολύ μικρά.", είπε μεταξύ άλλων.