Survivor 4: Αλλάζει η ώρα μετάδοσης την Μεγάλη Εβδομάδα

Δεν θα προβληθεί την Κυριακή του Πάσχα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αλλάζει η ώρα μετάδοσης την Μεγάλη Εβδομάδα

Δευτέρα σήμερα 19/4, και το Youweekly.gr έχει πάρει φωτιά γενικότερα αλλά και οι αποκλειστικές πληροφορίες για το Survivor 4 δεν σταματούν να έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο!

Σας έχουμε πει ήδη και ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία σήμερα αλλά και ποιος είναι ο πρώτος προτεινόμενος προς αποχώρηση! Τι άλλο μένει να σας πούμε; Για σήμερα τίποτα γι' αυτό θα το πάμε ένα βήμα παραπέρα!

Πλησιάζει το Πάσχα κι όπως όλα τα προγράμματα έτσι κι αυτό, παρά τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει, θα υποστεί κάποιες μικρές τροποποιήσεις.

Τι αλλάζει στο Survivor λόγω Πάσχα

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε μέσα από το κανάλι αλλά και την παραγωγή την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχουμε επεισόδιο Survivor! Πρώτο αυτό... δεύτερο τώρα: Μ.Δευτέρα, Μ.Τρίτη και Μ.Τετάρτη το επεισόδιο θα προβληθεί μια ώρα νωρίτερα από το καθιερωμένο.

Δηλαδή εμείς μέχρι στιγμής συνηθίζαμε να το βλέπουμε 22:00 ακριβώς το βράδυ, αλλά λόγω του ότι η σειρά 8 Λέξεις θα παγώσει για το Πάσχα, το Survivor θα πάρει την θέση της και θα προβάλλεται στις 21:00!

Άγριος τσακωμός στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Κόλαση σ' ένα από τα προσεχές συμβούλια στο Survivor 4 με την μπλε ομάδα να... διαλύεται, αφού θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι!

Η πληροφορία αυτή δεν είναι αποκλειστική αλλά αποτελεί μια είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκεκριμένα του Twitter σήμερα! Σύμφωνα με αυτό σ' ένα από τα συμβούλια των επόμενων ημερών θα πλακωθούν άσχημα οι Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Κόρομι και μάλιστα τόσα άσχημα που θα πέσουν μπουνιές.

Μάλιστα η είδηση αυτή δεν έχει διαψευστεί ούτε από τον ΣΚΑΙ και φαίνεται να ισχύει στο 100%! Σίγουρο το σκηνικό δεν θα το προβάλει όλο το κανάλι του Φαλήρου αλλά σίγουρα μια γεύση θα την πάρουμε! Ποια είναι η αφορμή για τον χοντρό αυτό τσακωμό;

Ποια ήταν λοιπόν η αφορμή για τον τσακωμό του Νίκου με τον Κόρο; Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα έχουν διαρρεύσει σε μια από τις προσεχείς ασυλίες θα χάσουν οι μπλε και θα αναγκαστούν να δώσουν υποψήφιο προς αποχώρηση! Την ατομική θα την κερδίσει η... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!