Survivor 4: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα στον Λιβάνη με αγγελιοφόρο τον Καλίδη

Οι 5 λέξεις που του μετέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε η Μαριαλένα στον Λιβάνη με αγγελιοφόρο τον Καλίδη

Κι ενώ οι φήμες συνεχίζουν να οργιάζουν για επανασύνδεση του Σάκη και της Μαριαλένας στο Survivor, ειδικά μετά το χθεσινό ακραίο περιστατικό που σας μεταφέραμε αποκλειστικά, στην Ελλάδα ο Πάνος Καλίδης παρουσιάζεται σε πρωινές εκπομπές και αφήνει να εννοηθεί πως Λιβάνης και Μαριαλένα συνεχίζουν να είναι καλά.

Για την ακρίβεια, το πρωί της Δευτέρας ο τραγουδιστής βρέθηκε στο πλατό της Κατερίνας Καινούργιου, στην εκπομπή Ευτυχείτε, κι αφού αποκάλυψε τι είχε όντως συμβεί όταν ο Άλεξ και ο Κρις το έσκασαν από την καλύβα, είπε για πρώτη φορά δημόσια το μήνυμα που η Μαριαλένα του ζήτησε να μεταφέρει στον Γιώργο Λιβάνη.

Η αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη

Όταν η Κατερίνα τον ρώτησε πως σχολιάζει τη χρήση του τραγουδιού του Λιβάνη για να ντύσουν τις σκηνές Μαριαλένας και Σάκη, εκείνος απάντησε πως αυτό ταίριαζε πολύ και όταν του είπε ότι «ο Λιβάνης τα είχε με τη Μαριαλένα», ο τραγουδιστής απάντησε: «Τα έχει ακόμη, τι εννοείς;»

Και συμπλήρωσε ο Πάνος Καλίδης: «Πριν από τρεις εβδομάδες που επέστρεψα είχα ένα θετικό μήνυμα για τον Γιώργο ότι “η Μαριαλένα είναι μαζί σου”. Φυσικά και χάρηκε. Είναι λίγο λεπτά αυτά τα θέματα, δεν μπορώ να πάρω θέση».

"Ο Γιώργος είναι καλά"

Στην κάμερα του Ευτυχείτε μίλησε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, το πρωί της Πέμπτης, ο οποίος τυχαίνει να γνωρίζει προσωπικά και τον Τριαντάφυλλο αλλά και τον Γιώργο Λιβάνη. Μεταξύ άλλων εννοείται πως σχολίασε τα όσα γίνονται στο Survivor τόσο με τον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται όσο και τα σκηνικά με την Μαριαλένα και τον Σάκη.

Ήταν απλός, λιτός και πολύ διακριτικός στον λόγο του, ειδικά όσον αφορά τον φίλο του Γιώργο.

"Ο Τριαντάφυλλος, το έχω ξανά πει, είναι αυτός ακριβώς που βλέπετε, είναι αληθινός είναι ο εαυτός του κι αυτό του το δίνω σαν συν εγώ, είναι αυτός που ξέρουμε πραγματικά είναι σαν ένα μικρό παιδί με όλο τον ενθουσιασμό και τον παρορμητισμό να κυνηγάει συνεχώς το σωστό και το δίκαιο.

Φαντάζομαι ότι είναι λίγο άβολο όλο αυτό για τον Γιώργο Λιβάνη, δεν θα ήθελα να πάρω θέση γιατί είναι λίγο λεπτό το ζήτημα και δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη πάνω σε αυτό. Νομίζω ότι όταν βγει το κορίτσι από το παιχνίδι θα ξεκαθαριστεί η κατάσταση μεταξύ τους . Πιστεύω ότι ο Γιώργος είναι καλά, τώρα το τι περνάμε μέσα μας με αυτό που βγάζουμε προς τα έξω... Εγώ δεν τον έχω δει ούτε να παραπονιέται ούτε να ενοχλείται από κάτι.