Survivor 4 - αποκάλυψη: Μονταρισμένο ή στημένο το σκηνικό με το δώρο του Σάκη στην Μαριαλένα

Η Μαριαλένα φορούσε αυτό το κολιέ στην ένωση που ήταν πριν εβδομάδες!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - αποκάλυψη: Μονταρισμένο ή στημένο το σκηνικό με το δώρο του Σάκη στην Μαριαλένα

Στο Youweekly.gr δεν μας ξεφεύγει τίποτα και ειδικά όσον αφορά το Survivor 4! Το γνωρίζετε πως διαβάζοντάς μας είναι λες και είστε 24 ώρες το 24ωρο στον Άγιο Δομίνικο και βλέπετε ακόμα και τι γίνεται πίσω από τις κάμερες ή όταν οι κάμερες είναι κλειστές!

Εκτός από την έγκυρη πληροφόρηση που έχουμε από τον Άγιο Δομίνικο, τυχαίνει να είμαι και πολύ παρατηρητικός άνθρωπος γενικά, κι αυτό το σκηνικό που είδα εχθές με Σάκη και Μαριαλένα μου... ξύπνησε μνήμες!

Πέραν του ότι εχθές για πρώτη φορά ο Σάκης δεν νοιάστηκε που υπήρχε κάμερα μπροστά του και μίλησε για τα συναισθήματά του προς την Μαριαλένα αποκαλύπτοντας πως εκείνος θα ήθελε να είναι μαζί, αλλά δεν θα την πιέσει, είδαμε να διαδραματίζεται μπροστά στα μάτια μας ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από ηλιοβασιλέματα και δεν ξέρω κι εγώ τι... Ο Σάκης έστησε ολόκληρο υπερθέαμα μόνο και μόνο για να της δώσει ένα δώρο, ένα κολιέ για την ακρίβεια.

Και μην ξεχνάμε πως αυτό το είδε και ο Γιώργος Λιβάνης, ο νυν της Μαριαλένας. Δεν ξέρω, δεν ανακατεύομαι, εγώ απλά λέω..

Τι συνέβη με το κολιέ που έδωσε ο Σάκης στην Μαριαλένα

Το θέμα μας εδώ, όμως, είναι άλλο! Εμένα αυτό το κολιέ με την καρδούλα κάτι μου θύμισε πολύ έντονα. Δεν ξεχνάω εύκολα εγώ, καταγράφω...

Μάτι δεν έκλεισα όλο το βράδυ, βρε που το έχω ξαναδεί, που το έχω ξαναδεί... και το βρήκα!

Η Μαριαλένα φορούσε το κολιέ αυτό στο πάρτι της ένωσης παιδιά, και το πάρτι της ένωσης είναι εβδομάδες πριν... Τι παίχτηκε; Ή το σκηνικό στήθηκε ή το σκηνικό μονταρίστηκε από την παραγωγή και τοποθετήθηκε σε άλλο χρόνο, γιατί δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε εχθές δεν είχαμε και πολύ μαλλιοτράβηγμα και κάπως έπρεπε να γεμίσει το κενό... Δεν ξέρω, λέω εγώ τώρα! Πάντως κάποια άλλη εκδοχή δεν νομίζω πως υπάρχει... Και για του λόγου το αληθές, ιδού...

Η Μαριαλένα εχθές

Μαριαλένα πάρτι ένωσης

Η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης

Μαριαλένα κολιέ δώρο σάκη

Εσείς τι πιστεύετε;

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!