Survivor 4 - Δρούτσα: «Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου»

«Τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Δρούτσα: «Ο Τριαντάφυλλος έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου»

Το πρωί της Τρίτης, η Εύη Δρούτσα μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Τριαντάφυλλο και στη συμμετοχή του στο Survivor 4, τονίζοντας πως η συνεργασία του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου ανέδειξε την πασίγνωστη τραγουδίστρια.

Η ίδια αναφέρθηκε στο πρώτο τραγούδι που έγραψε για τον Τριαντάφυλλο ενώ τόνισε πως στην εποχή του ήταν με διαφορά το πρώτο όνομα στην ελληνική μουσική σκηνή, ενώ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μίλησε και ο Λευτέρης Πανταζής.

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον Τριαντάφυλλο και το Survivor

«Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο με το τραγούδι «Βλέπω κάτι όνειρα». Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει «έφερα ένα παιδί από τη Ρόδο, 16 χρονών, με σγουρά μαλλιά και φοράει ψηλά τακούνια». Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το «Βλέπω κάτι όνειρα». Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Λέω «Πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω»! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω!

Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω;», είπε η Εύη Δρούτσα.

ΒΟΜΒΑ! Αποχωρεί οικειοθελώς ο Ντάφυ;

Μπορεί το Youweekly.gr πρώτο να σας αποκάλυψε σήμερα, Τρίτη 20/4, από νωρίς το πρωί και το ποια ομάδα κερδίζει αλλά και το ποιοι είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση, αλλά κανείς δεν περίμενε πως ίσως έχουν ανατροπή με οικειοθελή αποχώρηση από την πλευρά του Τριαντάφυλλου! Το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο αφήνει πολύ μπερδεμένα μηνύματα!

Πάμε, όμως, να τα πιάσουμε όλα από την αρχή!

Όπως θα δείτε κι εσείς στο trailer παρακάτω η Μπλε ομάδα απομονώνει την Μαριαλένα γιατί έχουν καταλάβει πως ότι λένε εκείνη πάει και τα μεταφέρει στον Σάκη! Η Μαριαλένα δεν είναι χαζή, το καταλαβαίνει και αισθάνεται μόνη οπότε κάτι πρέπει να κάνει για να επιβιώσει! Και την βρίσκει την άκρη... Στρέφεται εναντίον όλης της ομάδας της και γίνεται τσιράκι του Αλέξη Παππά, και αυτή... Καλά πως τους καταφέρνει όλους;

Ο στίβος μάχης σήμερα δεν θα είναι όπως ο χθεσινός - τόσο δυνατός - αλλά κι αυτός θέλει αντοχές και ταχύτητα! Τέλος, φτάνουμε στο πιο κρίσιμο σημείο: Το συμβούλιο του νησιού!

Εκεί, όπως θα δείτε και στο trailer, ο Τριαντάφυλλος λυγίζει, ξεσπάει σε κλάματα, κάνει έναν μονόλογο στον οποίο αναφέρει πως γνωρίζει ότι είναι αδύναμος παίκτης και πως για να κερδίσουν οι Κόκκινοι εκείνος πρέπει να αποχωρήσει. Γενικό πλάνο στους συμπαίκτες και στην αντίπαλη ομάδα, είναι όλοι θλιμμένοι. Τι γίνεται; ΦΕΥΓΕΙ;

Επιστρέφω σε λίγο με νέες πληροφορίες, πρέπει να τρέξω να πάρω τηλέφωνο τον άνθρωπό μου! Αυτό η αλήθεια είναι πως δεν το είδα να έρχεται...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!