Μικρούτσικος για Survivor 4: "Γυρίζουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις, είναι στημένο"

"Ξέρετε ότι..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μικρούτσικος για Survivor 4:

Μπέρδεμα προκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του Ευτυχείτε! Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι το παιχνίδι είναι στημένο!

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για το Survivor

«Ξέρετε ότι κάνουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις; Κάνουν τρεις αποχωρήσεις. Σήμερα φεύγει ο ένας, μετά ο άλλος, μετά ο άλλος», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επεσήμανε ότι μπορεί να ξαναγυρίσουν κάποια σκηνή αλλά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται καθώς θα χανόταν όλο το νόημα, δεν θα βλέπαμε τις σωστές αντιδράσεις.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος συμπλήρωσε: «Εγώ πιστεύω ότι αν γυρίζουν τρεις υποτιθέμενες αποχωρήσεις και όχι μία, όλα αυτά είναι αντιδράσεις. Και παίρνουμε μία από τις τρεις που θα γίνει πραγματικότητα με βάση την ψηφοφορία. Εγώ είμαι της λογικής του Big Brother που έχει παντού κάμερες και ξέρω ότι το Survivor είναι στημένο. Ο παρουσιαστής βγαίνει στο ραδιόφωνο την ώρα που εμείς... Έχει γίνει κι άλλες φορές όχι μόνο με τη γέννα.».

Η Έλενα Πολυκάρπου που μιλά με την παραγωγή είπε πως αυτό που ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει συμβεί μόνο μια φορά.

Η κρυφή συμφωνία ΣΚΑΙ - OPEN για το Survivor

Τι έχει συμβεί; Έχετε παρατηρήσει πως η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ασχολείται πάνω από 2 ώρες κάθε μέρα με το Survivor παρότι δεν είναι παραγωγή του ΣΚΑΙ; Σίγουρα ο λόγος είναι ότι "πουλάει" και κάνει τηλεθέαση, όμως η εκπομπή "Ευτυχείτε" έχει και αρκετές αποκλειστικές ειδήσεις γύρω από το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης.

Γνωρίζετε γιατί αυτό; Ανάμεσα στον ΣΚΑΙ λοιπόν και στο Open υπάρχει ειδική συμφωνία, με το απαραίτητο χρηματικό ποσό, ώστε οι εκπομπές του Open να ασχολούνται λεπτομερειακά με το Survivor!

Μάλιστα στην ειδικά αυτή συμφωνία υπάρχει και ο όρος ... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr