Survivor 4: Τρομερό τζίρο έκανε ο Αλέξης Παππάς από το ριάλιτι!

Τι θα τα κάνει άραγε όλα αυτά τα λεφτά;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τρομερό τζίρο έκανε ο Αλέξης Παππάς από το ριάλιτι!

Το βράδυ της Τετάρτης 21/4 αποχώρισε από το Survivor ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης, ο Αλέξης Παππάς φυσικά!

Ο ηθοποιός από την αρχή του ριάλιτι είχε δείξει μεγάλη μαχητικότητα κι ότι δεν είναι τύπος που μπορεί να χειραγωγηθεί εύκολα. Αντιθέτως εκείνος κατηγορήθηκε από τους πάντες, από συμπαίκτες του μέχρι και το τηλεοπτικό κοινό, ότι είναι πολύ χειριστικός σαν άνθρωπος κι ότι εκείνος οδηγούσε τα νήματα στην παραλία!

Ο Αλέξης Παππάς, λοιπόν, από εχθές αποτελεί παρελθόν για το Survivor, αν και η αντίδραση της Μπλε ομάδας όταν ανακοίνωσε τα μαντάτα ο Λιανός έκανε τον κόσμο να αλλάξει γνώμη για όσα πίστευε μέχρι τότε για εκείνον.

Όπως και να έχει ο Αλέξης Παππάς φαίνεται πως μόνο χαμένος δεν θα βγει από το παιχνίδι αυτό, αφού για αρχή έχει καταφέρει να συγκεντρώσει ένα συγκλονιστικό ποσό!

Τα λεφτά που πήρε ο Παππάς από το Survivor

Με συνολικά 16 εβδομάδες παρουσίας στο ριάλιτι επιβίωσης και τον Άγιο Δομίνικο, ο ηθοποιός έκανε απίστευτο τζίρο, τινάζοντας την μπάνκα της Acun Media στον αέρα. Με αμοιβή 5.000 ευρώ την εβδομάδα, ο Παππάς θα πάρει συνολικά 80.000 ευρώ για την παρουσία του στις καλύβες και τους στίβους μάχης της Καραϊβικής.

Ένα τέτοιο ποσό σίγουρα θα του δώσει την δυνατότητα να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη της γης για να συναντήσει επιτέλους την σύντροφό του.

Τα ποσοστά της χθεσινής 21/4 ψηφοφορίας

ποσοστά της χθεσινής 21/4 ψηφοφορίας Survivor

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr και τον άνθρωπό μας που δεν έχει πέσει ποτέ έξω στις πληροφορίες που μας μεταφέρει από τον Άγιο Δομίνικο, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας διαμορφώθηκαν κάπως έτσι:

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils