Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 4 - φίλος Ντάφυ: "Έτσι είναι η Δήμητρα! Στον Τριαντάφυλλο αρέσει που..."

Η αποκάλυψη για την σύζυγο του τραγουδιστή μετά τα όσα έγιναν στο έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 4 - φίλος Ντάφυ:
Survivor 23.04.2021 12:02
Από Youweekly Team

Μετά την αντίδραση που είχε η σύζυγος του Τριαντάφυλλου, Δήμητρα Σιαμπάνη, στο έπαθλο επικοινωνίας πολύς ντόρος δημιουργήθηκε γύρω από την σχέση του ζευγαριού. Έφτασε και στο ακραίο σημείο να ακουστεί μέχρι και ο χωρισμός, ενώ φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει σίγουρα.

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή Πρωινό μίλησε ο καλός φίλος του τραγουδιστή, Νίκος Γιάννου, και αποκάλυψε κάποια πράγματα για τον χαρακτήρα της Δήμητρας.

Ο σχολιασμός του Νίκου Γιάννου

"Δεν μου άρεσε καθόλου η αντίδραση της Δήμητρας στο έπαθλο επικοινωνίας, δεν θα μου άρεσε αν ήμουν τέσσερις μήνες μέσα σε ένα παιχνίδι, μόνος μου, η γυναίκα μου να μου μιλήσει με αυτόν τον τρόπο όμως πρώτον δεν είναι η γυναίκα μου και δεύτερον έτσι είναι η Δήμητρα. Δηλαδή ο χαρακτήρας της σε κάποιους αρέσει σε κάποιους δεν αρέσει.

Στον Τριαντάφυλλο αρέσει αυτό το πράγμα", είπε μεταξύ άλλων.

Οι επόμενες κινήσεις του Ντάφυ μετά την αποχώρηση του Παππά

Η αποχώρηση του Αλέξη Παππά όπως φαίνεται θα φέρει τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο και στους Survivors! Αυτός που σίγουρα δεν περνάει καλά μέχρι στιγμής είναι ο Τριαντάφυλλος που είχε έρθει πολύ κοντά με τον ηθοποιό μετά την ένωση των παικτών!

Η αλήθεια είναι πως ο Ντάφυ σε όλο το παιχνίδι πάντα είναι προσκολλημένος κάπου, σα να φοβάται να πατήσει στα πόδια του. Είχε βρει σανίδα σωτηρίας τον Αλέξη Παππά αλλά τώρα πάει τον έχασε κι αυτόν!

Τα βήματα του μετέωρα μέχρι στιγμής. Οι αμέσως επόμενοι που είναι κοντά του στην παραλία είναι ίσως λίγο η Μαριαλένα και ο Σάκης που έχουν μείνει κι αυτοί ξεκρέμαστοι!

Survivor 4 παππάς τζέιμς τριαντάφυλλος

Γνωρίζετε πως το Youweekly.gr ότι λέει είναι πάντα έγκυρο, ειδικά για το Survivor! Αποκλειστικές μας πληροφορίες αυτή την φορά αναφέρουν πως ο Τριαντάφυλλος θα προσπαθήσει να την.. γυρίσει την μπιφτέκα και να πλησιάσει τον Τζέιμς που αναλαμβάνει τα ηνία της παραλίας από δω και πέρα. Ο κόπος βέβαια μάταιος γιατί κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να πιάσει!

Από την άλλη οι μέρες του Ντάφυ στην παραλία είναι λίγες.

Στις τελευταίες -τρεις τουλάχιστον- ψηφοφορίες, ο Τριαντάφυλλος δεν κατέκτησε καμία φορά την πρώτη θέση. Στην πρώτη που αποχώρησε η Χριστίνα Κεφαλά ήταν δεύτερος με πρώτο τον Κώστα Παπαδόπουλο και τρίτο τον Αλέξη Παππά, στη δεύτερη που αποχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν τρίτος με πρώτο τον Γαλακτερό και δεύτερο τον Παπαδόπουλο και στην τελευταία ψηφοφορία που αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς ήταν δεύτερος, με πρώτο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος μάλιστα είχε σημαντική διαφορά από τον Ντάφυ.

Τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω;

Πολύ απλά πως αν το τηλεοπτικό κοινό εξακολουθήσει την ίδια ακριβώς στάση, απέναντι στους παίκτες που έχουν απομείνει από την πλευρά των αντρών, με δεδομένο ότι τα κορίτσια έχουν ασυλία, τότε ο Τριαντάφυλλος φεύγει (εφόσον είναι και πάλι υποψήφιος) την επόμενη εβδομάδα.

Είτε τεθεί αντιμέτωπος με Ασημακόπουλο και έναν εκ των Μπόγδανου, Κατσούλη, αν οι Κόκκινοι χάσουν ξανά και τις δύο ασυλίες, είτε με Ασημακόπουλο, Παπαδόπουλο και Γαλακτερό, αν γίνει το 1-1 ο Τριαντάφυλλος πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση, άρα και την έξοδο.

Δεν συζητάμε καν το ενδεχόμενο να βρεθεί με αντιπάλους ακόμα πιο ισχυρούς από τη Μπλε ομάδα, όπως ο Τζέιμς και ο Νίκος Μπάρτζης.

Από την άλλη, με δεδομένο πως ο Τριαντάφυλλος έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής 8ψυχος, παραμένοντας μέσα στο παιχνίδι μετά από 8 (ήδη) υποψηφιότητες για αποχώρηση, θα πρέπει όλοι να κρατήσουμε μικρό καλάθι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Το τελευταίο δώρο του Γιώργου Λιβάνη στην Μαριαλένα

Survivor 4 - δικηγόρος Αλέξη Παππά: "Μου έκανε βίντεο κλήση χθες και μιλήσαμε, τα πρώτα λόγια..."

Share