Survivor 4 - δικηγόρος Παππά: "Το τι υπάρχει με την Αλέσια θα το πει ο Αλέξης. Είπε κάποια περίεργα πράγματα"

"Δεν τον ενημέρωσα ότι η Αλέσια έχει μιλήσει σε εκπομπές…"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - δικηγόρος Παππά:

Εδώ και λίγες ημέρες έχει κάνει την εμφάνισή της σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές μια γυναικεία παρουσία η οποία ισχυρίζεται πως έχει... τηλεφωνική και διαδικτυακή σχέση με τον Αλέξη Παππά. Έχει μιλήσει αρκετά για τον "έρωτα με την πρώτη ματιά" που έζησαν δίνοντας λεπτομέρειες που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα.

Το πρωί της Παρασκευής μίλησε στο Πρωινό ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά, Στέλιος Σούρλας, κι αφού αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδρασή του όταν έμαθε τα όσα ακούγονται έξω γι' αυτόν μίλησε και για το θέμα της συντρόφου του.

Η προσωπική ζωή του Αλέξη Παππά

«Την είδα την Αλέσια χθες, καλή ήταν απλά κάποια πράγματα που είπε ήταν περίεργα. Το τι υπάρχει μεταξύ τους θα τα πει ο Αλέξης όταν θα βγει. Δεν τον ενημέρωσα ότι η Αλέσια έχει μιλήσει σε εκπομπές… Ο Αλέξης έκανε κλήση μόνο σε εμένα, προφανώς αυτό επέλεξε είμαστε και φίλοι, έχει εμπιστοσύνη στην κρίση μου και σε αυτά που λέω. Την τελική απόφαση για το τι θα κάνει θα την λάβει αυτός, εγώ δεν αποφασίζω για τον πελάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ζωή του Αλέξη Παππά μετά το Survivor

Ο ηθοποιός πριν πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πάρει μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης πήρε μέρος σε μια ταινία μικρού μήκους, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει το προσεχές διάστημα.

Το πρωί της Τετάρτης, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μέσα από την εκπομπή “Στην φωλιά των Κου-Κου” αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες για αυτή την ταινία, η οποία είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα του Αλέξη Παππά μετά το Survivor.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ταινία μικρού μήκους έχει τίτλο “1980”, είναι σε παραγωγή Ithaka films και η σκηνοθεσία είναι του βραβευμένου Κωνσταντίνου Βενετόπουλου. Πρωταγωνιστής είναι ο Μάκης Παπαδημητρίου και συμπρωταγωνιστής είναι ο Αλέξης Παππάς. Η εν λόγω ταινία θα περάσει από μεγάλα διεθνή φεστιβάλ και στόχος είναι βραβευτεί. Τα γυρίσματα έγιναν πριν μπει ο Αλέξης Παππάς στο Survivor και όλο αυτό το διάστημα η ταινία ήταν στο μοντάζ.

Μάλιστα, στην πρωινή εκπομπή του Star προβλήθηκε και για πρώτη φορά το τρέιλερ της ταινίας “1980”.