Survivor 4 - Χριστίνα Κεφαλά: «Η Μαριαλένα ζήτησε τη γνώμη μου για το τι θα κάνει με τον Σάκη και τον Γιώργο»

«Είχα στείλει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη στα social αλλά δεν το έχει διαβάσει καν»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4 - Χριστίνα Κεφαλά: «Η Μαριαλένα ζήτησε τη γνώμη μου για το τι θα κάνει με τον Σάκη και τον Γιώργο»

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Χριστίνα Κεφαλά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της Μαριαλένας με τον Σάκη, αποκαλύπτοντας πως της είχε ζητήσει τη γνώμη στο τι να κάνει με τον Γιώργο Λιβάνη.

Η Χριστίνα τόνισε πως δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση τη Μαριαλένα και γι΄αυτό το λόγο δεν τη ρώτησε τίποτα για την προσωπική της ζωή. Την ίδια στιγμή όμως παρατήρησε πόσο κοντά είχε έρθει με τον Σάκη, ειδικά από τη στιγμή που της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους, αφού όπως παραδέχθηκε και η ίδια έπαθε σοκ όταν τον είδα μπροστά της στην οντισιόν.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Κεφαλά για το Survivor 4

«Η Μαριαλένα αγαπάει τον Σάκη σαν άνθρωπο, τώρα δεν μπορούσα να τη ρωτήσω αν υπάρχει κάτι παραπάνω για να μην τη φέρω σε δύσκολη θέση. Θα ήταν πολύ αδιάκριτο.

Είχα στείλει μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη στα social αλλά δεν το έχει διαβάσει καν. Δεν θα τον ενοχλήσω ξανά, θα τον αφήσω να το βιώσει όπως θέλει εκείνος. Μην βρω και τον μπελά μου.

Εφόσον η Μαριαλένα είδε ότι εγώ δεν έχω ενδιαφέρον για τον Σάκη, τη βοήθησε να έρθει πιο κοντά του. Όταν μου ζήτησε τη γνώμη μου της είπα να δει τι είναι καλύτερο για εκείνη. Μου είχε απαντήσει πως με τον Σάκη απλά αγαπιούνται σαν άνθρωποι. Ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτήσω κάτι παραπάνω.

Στο παιχνίδι δεν μπήκα για να λύσω τα προσωπικά μου. Μπήκα να αγωνιστώ», είπε χαρακτηριστικά η Χριστίνα.

Τι ψιθύρισε στο αυτί του Μουτσινά η Χριστίνα Κεφαλά;

Καλεσμένη το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor, Χριστίνα Κεφαλά. Πέραν του ότι ξεκαθάρισε την σχέση της με τον Σάκη και την Μαριαλένα αποκάλυψε πως η τελευταία της έδωσε να μεταφέρει ένα μήνυμα στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο με αγάπη, με παραλήπτη τον Γιώργο Λιβάνη.

Ωστόσο, δεν είπε ποτέ δημόσια ποιο ήταν το μήνυμα αυτό παρά μόνο την είδαμε να το ψιθυρίζει στο αυτί του Νίκου.

Η εκπομπή Ευτυχείτε, βέβαια, που δεν αφήνει ρεπορτάζ για ρεπορτάζ του Survivor να πέσει κάτω έκανε την έρευνά της και αποκάλυψε πως η Χριστίνα είπε το απολύτως τίποτα στο αυτί του Νίκου, δηλαδή του είπε "Έχω να σου πω ένα μυστικό". Αυτό και τίποτα παραπέρα.

Μάλιστα, το πάνελ την κατηγόρησε πως επειδή ξέρει ότι πουλάει αυτή η σχέση, το έκανε επίτηδες για να την παίξουν οι εκπομπές...