Survivor 4: Το 'χασε ο Τριαντάφυλλος! Έφερε πίσω τον Αλέξη Παππά!

Τι να πει κανείς για αυτό τον άνθρωπο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το 'χασε ο Τριαντάφυλλος! Έφερε πίσω τον Αλέξη Παππά!

Μετά την στεναχώρια του από την αποχώρηση του Αλέξη Παππά, ο Τριαντάφυλλος φαίνεται πως άλλαξε τροπάρι και έκανε το απίστευτο!

Πήρε στην αγκαλιά του ένα φοινικόφυλλο και το παρομοίασε με τον αγαπημένο του φίλο Αλέξη! Όπως χαρακτηριστικά είπε μοιάζουν και στο ύψος και στα κιλά αλλά...και στα μαλλιά μιας και τα φύλλα του ήταν ίδια με τα μαλλιά του Αλέξη Παππά.

Ο Τριαντάφυλλος δεν έμεινε μόνο στην συζήτησή τους on camera αλλά ήθελε να γνωρίσει σε όλη την παραλία τον νέο Αλέξη που επέστρεψε και έτσι τον έκανε βόλτα και έκανε σε όλους τους παίκτες τις ανάλογες συστάσεις!

Μάλιστα το φοινικόφυλλο - Αλέξης ζήτησε πάλι από τον Τζέιμς να βγουν πάλι στον τάκο οι δυο τους σαν να μην άλλαξε τίποτα!

Η...τρέλα του Τριαντάφυλλου

Χολιγουντιανή η άφιξη του Αλέξη Παππά

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς έφτασε στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως η άφιξή του ήταν κάτι παραπάνω από χολιγουντιανή, αφού όχι μόνο αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις αλλά την ίδια στιγμή, οι δημοσιογράφοι είχαν φτάσει στο αεροδρόμιο με πλακάτ που έγραφαν: «Δε θέλουμε να κάνουμε ερωτήσεις».

Ο Αλέξης Παππάς αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης και όπως ήταν επόμενο, η άφιξή του αλλά και οι δηλώσεις του ήταν κάτι που το κοινό περίμενε πώς και πώς.

Οι δημοσιογράφοι τον περίμεναν ώρα στο αεροδρόμιο, ενώ όταν έφτασε οι κάμερες τον περικύκλωσαν. Οι άνθρωποι της παραγωγής τον «φυγάδεψαν» από το Ελ. Βενιζέλος για να μην κάνει καμία δήλωση ενώ και ο ίδιος δεν έριξε ούτε βλέμμα στο φακό.