Survivor 4: "Ο Τζέιμς χώρισε με την Mexine πριν μπει στο παιχνίδι"

Κι εκείνος λέει πως είναι ακόμα μαζί! Καλά πήγε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4:

Δευτέρα της... αποκαλύψεως ξημέρωσε κι εννοείται πως πρώτο θέμα παντού είναι για ακόμα μια φορά το Survivor 4 και οι παίκτες αυτού! Πως να μην είναι άλλωστε με τέτοια νούμερα που κάνει; Τέλος πάντων πάμε στο θέμα μας!

Θυμάστε που μια ημέρα μετά το πάρτι της ένωσης ο Τζέιμς Καφετζής είχε αποκαλύψει πως έχει σχέση και η κοπέλα του μένει μόνιμα στην Γερμανία;

Το πρωί της Δευτέρας, λοιπόν, μια πολύ καλή φίλη του Τζέιμς μίλησε στην εκπομπή Happy Day μέσω skype κι αποκάλυψε πως η σχέση αυτή δεν... υφίσταται.

Η αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του Survivor, Τζέιμς Καφετζή

«Ο Τζέιμς δεν έχει μιλήσει με τη Maxine. Ούτε εγώ μιλάω μαζί της. Δεν υφίσταται πια η σχέση. Χώρισαν πριν μπει στο παιχνίδι. Δε θέλω να πω πολλά πάνω σε αυτό. Από όσο ξέρω η σχέση δεν υφίσταται πλέον» είπε, μεταξύ άλλων, η κολλητή φίλη του Τζέιμς.

Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της Γερμανίδας συντρόφου του Τζέιμς

Σύμφωνα με πληροφορίες η κοπέλα αυτή ονομάζεται Maxine και οι δυο τους είναι μαζί περίπου δυο χρόνια. Η Maxine έχει καταγωγή από τη Γερμανία, ενώ το ζευγάρι αγαπάει τα ταξίδια και έχει ανεβάσει αρκετά κοινά στιγμιότυπα στα social media.

Ο Τζέιμς Καφετζής είναι 24 χρονών κι έχει καταγωγή από τη Ρόδο όπου και δουλεύει στην οικογενειακή επιχείρηση που ασχολείται με ναυτιλιακά είδη, τουριστικά ιστιοφόρα και διοργανώνει πάρτι σε πλοία. O Τζέιμς έχει σπουδάσει φαρμακευτική χημεία στην Αγγλία και ζει και αναπνέει για τη θάλασσα. Μάλιστα πριν δύο χρόνια διέσχισε με ένα ιστιοπλοϊκό τον Ατλαντικό Ωκεανό παρέα με τον πατέρα του και τον αδερφό του, τρώγοντας για 20 ημέρες από ένα παξιμάδι την ημέρα.