Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο

Αυτό σίγουρα πόνεσε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα μετά το χθεσινό επεισόδιο

Το έλα να δεις έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor! Για ακόμα μια φορά ο Τζέιμς δέχθηκε πυρά σχεδόν από όλη την παραλία και κατηγορήθηκε πως χειραγωγεί τον Νίκο Μπάρτζη! Η ατάκα, δε, του Ασημακόπουλου γι' αυτό ήταν όλα τα λεφτά!

Μεταξύ αυτών που τον κατηγόρησαν βρέθηκε και η πρώην φίλη του Μαριαλένα, που είπε πως ο Τζέιμς επηρεάζει τον Νίκο Μπάρτζη, ενώ το ίδιο έκανε όσο βρίσκονταν στο παιχνίδι και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Η Άννα Μαρία Βέλλη που πλέον παρακολουθεί το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού της δεν άφησε ασχολίαστη αυτή την ατάκα και με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, ειρωνεύτηκε θα έλεγε κανείς, την παίκτρια των Μπλε.

Η ανάρτηση της Άννας Μαρίας για την Μαριαλένα

Survivor 4 Άννα Μαρία Βέλλη

"Ο Σάκης μου είχε πει ότι την «πέφτει» στη Μαριαλένα"

Όταν αποχώρησε από το παιχνίδι η Άννα Μαρία μίλησε και για την σχέση της με την Μαριαλένα, η οποία την πλήγωσε πολύ με την συμπεριφορά της αργότερα ενώ στην αρχή ήταν πολύ κοντά.

"Η συμπεριφορά της Μαριαλένας εκτός ότι είναι η μεγαλύτερη πληγή μέσα στο παιχνίδι είναι από συναισθηματικό επίπεδο, είναι και η μεγαλύτερη κωλοτούμπα. Η παραμονή της στο παιχνίδι φαίνεται ότι ήταν πάνω από την φιλία μας. Όταν πρωτομπήκε ο Σάκης εγώ έκανα μια συζήτηση μαζί του και την είχα ρωτήσει της την πέφτεις; και μου είχε πει χιουμοριστικά ναι και είχαμε γελάσει.

Αν θέλουν να είναι ξανά μαζί και είναι όντως ευτυχισμένοι, εγώ τους το εύχομαι μέσα από την ψυχή μου"