Survivor 4: Alessia για Παππά - «Φάγαμε μαζί μέσω face time»

«Μιλήσαμε μισή ώρα στο τηλέφωνο και υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία να συναντηθούμε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Alessia για Παππά - «Φάγαμε μαζί μέσω face time»

Μπορεί φήμες να ήθελαν την σχέση του Αλέξη Παππά με την Alessia Demetz να περνάει... κρίση μετά την αποχώρηση του από το Survivor 4, καθώς χθες ήταν προγραμματισμένο να μιλήσει σε δυο εκπομπές αλλά τελικά δεν βγήκε να κάνει δηλώσεις σε καμία και εξαφανίστηκε.

Η Alessia λοιπόν έλυσε τις απορίες μιλώντας ζωντανά στο Πρωινό την Μεγάλη Τρίτη, αποκαλύπτοντας πως μιλάνε με τον Αλέξη με τις ώρες και είναι και οι δυο πολύ ενθουσιασμένοι.

Όσα είπε η Alessia για τον Αλέξη

«Έχουμε μιλήσει, όλα είναι καλά. Φάγαμε μαζί μέσω face time. Έχει ωριμάσει πολύ όλη αυτή η εμπειρία τον Αλέξη Παππά. Χθες μιλήσαμε μισή ώρα στο τηλέφωνο και υπάρχει μια μεγάλη επιθυμία να συναντηθούμε. Πιστεύω ότι θα πρέπει να έρθει στο Ντουμπάι. Τώρα είναι σε καραντίνα, όταν τελειώσει αυτό το διάστημα σίγουρα θα συναντηθούμε. Δεν μπορώ να απαντήσω αν είμαι ερωτευμένη μαζί του», είπε η Alessia Demetz.

Οι πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Παππά μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Εγώ περίμενα πως θα μείνω. Οι πιθανότητες να φύγω ήταν στο μυαλό μου απειροελάχιστες και είχα αφήσει και κάποια υπονοούμενα για το ποιος θα πάει το Πάσχα σπίτι του να φάει το αρνί. Τελικά ήμουν εγώ. Τα παιδιά της αντίπαλης ομάδας είχαν πολλούς λόγους που ήθελαν να φύγω. Δε ξέρω τι έγινε μόλις έφτασαν στις καλύβες. Σίγουρα θα υπήρχε πάρτι μεγάλο.

Ήταν περισσότερο κίνητρο για μένα τον τελευταίο καιρό να φέρω τον Τζέιμς σε μια προσωπική μονομαχία, παρά να φτάσω στον τελικό. Αν έφευγε ο Τζέιμς τότε ήταν σίγουρος ο τελικός. Αν έφευγα εγώ, τότε έφτασα τα πράγματα στο πικ.

Το μήνυμα που πήρα με την αποχώρησή μου ήταν πως είχε παραγίνει το θέμα ανάμεσα σε εμένα και τον Τζέιμς. Είχε κουράσει και εμένα τον ίδιο. Βαριόμουν να αναφέρω το όνομα Τζέιμς . Εγώ έχω ένα τρόπο να μεταφέρω την αλήθεια και να κόβει λίγο τα γόνατα.

Το όνομά μου έπαιξε πάρα πολλές και στα μυαλά τους και στο στόμα τους, την ώρα που κοιμόντουσαν. Πολλές φορές ήμουν πιο καυστικός από θα περίμενε κάποιος. Περίμενα πάντα να κάνει κάποιος τη λάθος κίνηση. Όταν το έκανε, θα το χρησιμοποιούσα κάποια στιγμή εναντίον του. Πάντα ήμουν ψύχραιμος.

Όλα ξεκίνησαν τότε που ο Νίκος ζητούσε επίμονα σε ένα παιχνίδι, να ζητήσουμε φάουλ. Έριξε μερικά μπινελίκια. Ο Τζέιμς του είπε πως δεν έγινε τίποτα και τα πήρε στο κρανίο. Έριξε μπινελίκια στην ομάδα. Αυτό εμένα με ενόχλησε. Εγώ του είπα πώς να το αφήσουμε και να το πάρει πίσω.

Όταν γυρίσαμε στην παραλία ήταν λες και του είχα βάλει το μαχαίρι στον λαιμό. Εκεί ξεκίνησε μια διαμάχη. Ο Τζέιμς υποστήριζε τα λόγια μου, αλλά μετά από μερικές ώρες ήταν 100% στο πλευρό του Νίκου.

Τα πήρα στο κρανίο. Εκείνη τη μέρα εκνευρίστηκα πολύ και είπα στον Κρις να πάμε στο δάσος να βρούμε τρόφιμα. Επιστρέψαμε από το δάσος με γεμάτα στομάχια, την ώρα που οι άλλοι πεινούσαν. Ξέσπασε μεγάλος θυμός από τον Τζέιμς . Δεν ισχύει πως παίξαμε ξύλο με σεκιουριτά. Αν ίσχυε θα είχαμε αποβληθεί. Τότε μπήκε η επιθυμία να σπάσω αυτό το τρίο.

Στην αρχή της αντιπαράθεσης μου με τον Τζέιμς, του ξεκαθάρισα πως δεν τον μισώ και ό,τι γίνει στον Άγιο Δομίνικο μένει εδώ. Δεν το παίρνω μαζί μου.

Η Ελευθερία δε μου είπε ποτέ τελείωσε τον James. Ή αν μου είπε δεν τον άκουσα. Με την Ελευθερία δεν γνωριζόμασταν από έξω. Μου φαινόταν περίεργο που με έλεγε αγάπη μου.

Ο Ηλίας είναι ένα έξυπνο παιδί αλλά χάνει πολλές φορές τον έλεγχο. Δεν χειρίστηκα ποτέ κανέναν με την έννοια να τον βάλω να κάνει κάτι.

Ο Τριαντάφυλλος είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις. Ο Τριαντάφυλλος έχει κουραστεί. Περισσότερο θέλει να φύγει, παρά να μείνει. Ο Ηλίας έχει περισσότερες πιθανότητες για να είναι ο νικητής» είπε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Παππάς.