Survivor 4 - Ελευθερίου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά

«Έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Ελευθερίου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Love it και σχολίασε όσα συνέβησαν στο Survivor 4, όσο ήταν η ίδια μέσα, αλλά και το έγινε αφότου αποχώρησε από το παιχνίδι.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την είδηση που βγήκε και την θέλει να είπε στο αφτί του Αλέξη Παππά κατά την αποχώρηση της «τελείωσε τον Τζέιμς».

Αυτό είπε στο αφτί του Αλέξη η Ελευθερίου στο Survivor 4

«Τώρα που αναφερθήκατε στον Αλέξη, θέλω να πω ότι είδα και κάποια πράγματα… έγινε μια παραπληροφόρηση για το τι του είπα. Σε καμία περίπτωση δεν είπα κάτι τέτοιο. Θυμάμαι πολύ καλά τι του είπα. Του είπα ότι θα μιλήσω στην Alesia… Δεν ξέρω από που βγήκε αυτό και με στεναχώρησε. Αντιλαμβάνομαι ότι πήγα σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, δεν το αδικώ αυτό αλλά κάποια παιδιά μπαίνουν είτε γιατί έχουν στρατηγική είτε γιατί είναι καλοί αγωνιστικά… Εγώ πήγα απροετοίμαστη» αποκάλυψε η Ελευθερία Ελευθερίου.

"Τον Αλέξη τον ήξερα πριν το παιχνίδι. Έχει σχέση και μου είπε να της πω..."

"Τον Αλέξη έτυχε να τον γνωρίζω πριν το παιχνίδι από την καλή μου φίλη και μάλιστα πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο του είχε ζητήσει να με προσέχει. Μου είχε δώσει όλο το δικαίωμα η φίλη μου να νιώθω ότι έχω μια ασφάλεια.

Κάποιοι άλλοι μου έβαζαν λόγια για τον Αλέξη. Πέφτω από τα σύννεφα, δεν περίμενα ότι θα το έλεγε αυτό γιατί οι προθέσεις μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση πονηρές. Ίσως το παρεξήγησε κι αυτός το ότι ένιωθα πολύ οικεία μαζί του.

Δεν υπήρξε ποτέ κάτι ερωτικό με τον Αλέξη, ο Αλέξης είναι σε μια σχέση και μου είπε ότι αν καταφέρεις να της μιλήσεις να της στείλεις την αγάπη μου κι ότι την σκέφτομαι. Δεν παίζει καμία στρατηγική για να παραμείνει στο παιχνίδι οδηγεί τα πράγματα ακριβώς έτσι όπως έχουν τα γεγονότα.