Περικλής Κονδυλάτος: Η αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Καταριέμαι την μέρα που συναντηθήκαμε»

Απενεργοποίησε μάλιστα και τα σχόλια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Περικλής Κονδυλάτος: Η αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη - «Καταριέμαι την μέρα που συναντηθήκαμε»

Σε μια αινιγματική και πολύ αιχμηρή ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγο ώρα ο Περικλής Κονδυλάτος αναφορικά με την πρώην συμπαίκτρια του στο Survivor, Ανθή Σαλαγκούδη.

Μπορεί μέσα στο παιχνίδι οι δυο τους να ήρθαν πολύ κοντά και να ήταν φίλοι, ωστόσο μετά τον ερχομό τους στην Ελλάδα, είναι από δυο χωριά χωριάτες!

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Ανθή, με τον ίδιο όμως να μην μιλάει και με τα καλύτερα λόγια για την δημοσιογράφο.

Περικλής Κονδυλάτος αιχμηρή ανάρτηση για την Ανθή Σαλαγκούδη

Αυτήν την φορά, ο Περικλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της Ανθής και έγραψε μια αρκετά προκλητική λεζάντα.

Η ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για την Ανθή Σαλαγκούδη

«Με έκοψε στην μέση, με γ@@@σε λίγο, είχες μερικά μυστικά που δεν μου είπες ποτέ, τώρα όλοι μιλούν και εγώ είμαι ο τελευταία που τα μαθαίνω. Καταριέμαι την μέρα που συναντηθήκαμε, η ανάμνηση με στοιχειώνει, μακάρι να μπορούσα να ξεχάσω» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

"Την Ανθή θα την θυμάμαι σαν..."

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor ο Περικλής Κονδυλάτος αφού έφαγε, είδε τους φίλους του, έδωσε τις συνεντεύξεις του, βρέθηκε και καλεσμένος στην εκπομπή “Σου Κου Family” το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων μίλησε για όλους και για όλα και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει την πολυσυζητημένη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη!

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το παιχνίδι μάς δείχνει ότι υπάρχει απόλυτη ρευστότητα. Εγώ, πριν φύγω, έγινα φίλος με τον Τριαντάφυλλο και τον Γιώργο Κοψιδά και δεν μιλούσα με την Ανθή».

«Μετά το Survivor δεν έχουμε μιλήσει με την Ανθή. Την άκουσα να λέει ότι έχω κλείσει σαν κεφάλαιο. Μάλλον για την Ανθή είμαστε οι άνθρωποι κεφάλαια ενός βιβλίου για να πει αυτή τη λέξη. Δεν ξέρω τι εννοούσε» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

«Ότι ήταν να πω για την Ανθή, το έχω πει και αισθάνομαι ότι έχω αρχίσει και γίνομαι γραφικός χωρίς να το θέλω από την ευγένεια μου να απαντάω στις ερωτήσεις. Όμως νομίζω ότι αν απαντούσα, δεν θα προσέθετα κάτι άλλο σε αυτά που ήδη έχω πει. Έχω πει ότι θέλω να είναι καλά, ότι χαίρομαι που την βλέπω υγιή και σε μια πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που την έβλεπα και έτσι θέλω να κλείσει αυτή η ιστορία».

«Δεν έχω κάτι με την κοπέλα και δεν θα τα έβαζα ποτέ με καμία γυναίκα. Πραγματικά την θυμάμαι σαν την γλυκιά Ανθή που γνώρισα, την εύθραυστη μες στο παιχνίδι που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της. Έτσι την έχω στην καρδιά μου».