Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Γιατί δεν άκουσε ηχητικό από την μητέρα της η Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας;

Το κόλπο γκρόσο της παραγωγής!

Survivor 4: Γιατί δεν άκουσε ηχητικό από την μητέρα της η Μαριαλένα στο έπαθλο επικοινωνίας;
Survivor 29.04.2021 11:17
Από Youweekly Team

Οι μπλε ήταν χτες οι νικητές του επάθλου επικοινωνίας, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Youweekly.gr, με 10-8 και απόλαυσαν το πιο συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας που έχουμε δει στο φετινό Survivor! Ποιο ήταν αυτό; Το να ακούσουν οι παίκτες τις φωνές ανθρώπων της οικογένειάς τους, που είχαν να ακούσουν πέντε μήνες! Γιατί άλλο τα γραπτά μηνύματα και άλλο τα ηχητικά!

Αυτό βέβαια που μας έκανε εντύπωση είναι πως στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν είδαμε τους γονείς της! Αρχικά ο πατέρας της, ο άνθρωπος έχει ένα θέμα υγείας και ίσως δεν ήταν σε θέση να μιλήσει! Όμως η μητέρα της που έχει βγει σε τόσες εκπομπές και αναφέρεται στην κόρη της και στο γεγονός πως δεν θέλει να είναι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη, γιατί δεν βγήκε στο έπαθλο επικοινωνίας; Ίσως γι αυτό τον λόγο θα πούμε εμείς!

Όταν λοιπόν έφτασε η σειρά της Μαριαλένας να ακούσει φωνές δικών της ανθρώπων και ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες άκουσαν έναν εκ των γονιών τους, η Μαριαλένα άκουσε δύο αδέλφια της! Αρχικά την μια της αδελφή και στην συνέχεια τον μεγαλύτερο αδελφό της! Γονείς άφαντοι!

Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή δεν ήθελε να βγάλει την μητέρα της Μαριαλένας στον "αέρα" διότι πίστευε πως θα της έλεγε να.. διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Λιβάνης: Εμβολιάστηκε ο σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

Survivor 4: Η χειρονομία του Τζέιμς στον Ντάφυ που κανείς δεν παρατήρησε

Share