Survivor 4: Για αυτό το λόγο οι παίκτες ψιθυρίζουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας

Δεν πάει το μυαλό σας...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Για αυτό το λόγο οι παίκτες ψιθυρίζουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας

Δυστυχώς, ο τηλεοπτικός χρόνος δεν επαρκεί προκειμένου να βλέπει το κοινό κάθε κίνηση των παικτών του Survivor 4. Οι κάμερες δείχνουν συγκεκριμένα πράγματα ή αλλιώς αυτά που πρέπει. Το TV24 ρώτησε, έμαθε και σας παρουσιάζει τι συμβαίνει όταν οι κάμερες δεν γράφουν!

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Είναι το πιο πετυχημένο ριάλιτι της σεζόν, συχνά ξεπερνά σε τηλεθέαση ακόμα και τις «Αγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1, ενώ δεν υπάρχει τηλεθεατής που δεν του έχει αφιερώσει χρόνο. Αλλοι νοιάζονται για τα αθλήματα, άλλοι για το ριάλιτι και τις σχέσεις μεταξύ των παικτών και άλλοι αναρωτιούνται τι συμβαίνει όταν οι κάμερες κλείνουν. Τις απορίες των τελευταίων θα καλύψουμε στις παρακάτω γραμμές. Σάλος ωστόσο επικρατεί με την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εκθέτει ανεπανόρθωτα παίκτες.

Πριν από τα αγωνίσματα

Μπορεί εσείς να βλέπετε κάθε αγώνισμα μέσα σε δύο ώρες, η αλήθεια όμως είναι πως το κάθε γύρισμα διαρκεί κάτι λιγότερο από 24 ώρες. Αντίστοιχες είναι και οι ώρες που περνούν οι παίκτες κάτω από τον καυτό ήλιο της Καραϊβικής, με αποτέλεσμα πολλές φορές να έχουν ζαλάδες και να νιώθουν ατονία. Αυτός είναι και ο λόγος που η παραγωγή δίνει σε όλους τους παίκτες λίγο πριν ξεκινήσουν να αγωνίζονται ισοτονικά ποτά και φρέσκα φρούτα προκειμένου να μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις του στίβου μάχης. Οι μέρες των αγωνισμάτων είναι τέσσερις και τις άλλες τρεις, κορίτσια και αγόρια μένουν στις παραλίες τους για να αποφορτιστούν και φυσικά να υπάρξει και το... ριάλιτι μέρος του πρότζεκτ. Από την άλλη, ποιοι διάσημοι Έλληνες το παρουσίασαν πριν τον Τανιμανίδη και τον Λιανό.

Survivor 4 SKAI spoiler

Μετά την αποχώρηση

Οι παίκτες μαζεύονται στο συμβούλιο του νησιού και αφού ο Γιώργος Λιανός αποκαλύψει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το νησί, η παραγωγή συγκεντρώνει τους εναπομείναντες σε κάποιο ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για περίπου μία μέρα, μέχρι δηλαδή να παίξει το αντίστοιχο επεισόδιο της αποχώρησης στην Ελλάδα. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι για να μην υπάρξει κάποιο σπόιλερ και γίνει γνωστό το όνομα πριν προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ομως με ποιον τρόπο, αλήθεια, θα γινόταν αυτό; Εχουν οι παίκτες κρυμμένα τα κινητά τους κάπου στις παραλίες τους και δεν το ξέρουμε; Πηγές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν πως κατά την παραμονή τους στον συγκεκριμένο χώρο, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να.. παρανομήσουν! Δηλαδή να φάνε κάτι που προφανώς τους δίνουν τα μέλη της παραγωγής. Επίσης, αυτός είναι ο άνθρωπος που επιλέγει ποιος θα μπει στο παιχνίδι και ποιος όχι.

Survivor 4 συμβούλιο νησιού

Το μεγάλο λάθος της παραγωγής - Για αυτό ψιθυρίζουν οι παίκτες στο Survivor 4

Εχετε σκεφτεί γιατί οι παίκτες ψιθυρίζουν κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας; Και όμως, δεν πρόκειται για ένα ακόμα τέχνασμα προκειμένου να δημιουργήσουν περισσότερο σασπένς στο κοινό, αλλά για το μεγαλύτερο ίσως λάθος της παραγωγής να φτιάξει σε πολύ κοντινή απόσταση τον χώρο του συμβουλίου και αυτόν της ψηφοφορίας. Ετσι, οι παίκτες του ριάλιτι αναγκάζονται να μιλούν ψιθυριστά κάθε φορά που πρέπει να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους, αλλιώς κινδυνεύουν να φανερώσουν την ψήφο τους. Τέλος, κάθε γύρισμα στο συμβούλιο μπορεί να διαρκέσει έως και τρεις ώρες, άσχετα που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί από αυτό το πολύ μισή ώρα τηλεοπτικού προγράμματος.