Survivor 4: Η κίνηση του Κόρο στον Τριαντάφυλλο που λίγοι παρατήρησαν

Παρά τους τσακωμούς πήγε να τον βοηθήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η κίνηση του Κόρο στον Τριαντάφυλλο που λίγοι παρατήρησαν

Η κόντρα του Γιώργου Κόρομι και του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 καλά κρατεί! Ακόμη και αν ο τραγουδιστής πλέον έχει σταματήσει τα "καρφιά" και τις επιθέσεις, κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, ο Κόρο όταν χάνουν στα αγωνίσματα οι Μπλε, ξεσπά εναντίον του επειδή σύμφωνα με τον ίδιο δεν παίζει και στο τέλος τρώει.

Ωστόσο, όταν κάποιος στο παιχνίδι χρειάζεται βοήθεια, οι τσακωμοί ξεχνιούνται! Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, ο Ντάφυ "λύγισε" στο τέλος του ματσαρίσματος, αφού έχει ακόμη πρόβλημα με το πόδι του και παίκτες - συμπαίκτες έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Κόρομι! Μπορεί να μην θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί του, ωστόσο όταν είδε έναν συνάνθρωπο του να καταρρέει έτρεξε να δει αν είναι καλά και να τον σηκώσει.

Την εικόνα αυτή ωστόσο πολλοί λίγοι χρήστες του Twitter το σχολίασαν! Στο αυριανό 3/5 ωστόσο επεισόδιο όλοι θα ξεφύγουν στο αγώνισμα.

Survivor 4 Κόρο Τριαντάφυλλος

Η χειρονομία του Τζέιμς στον Ντάφυ στο Survivor που κανείς δεν παρατήρησε

Πολλά συμβαίνουν στα επεισόδια του Survivor κι ακόμα περισσότερα είναι όσα καταγράφονται από την κάμερα της παραγωγής που προβάλλονται όμως μέσα σε δευτερόλεπτα και δεν τα πιάνει τόσο εύκολα το μάτι του τηλεθεατή. Αλλά γι' αυτό είναι εδώ το Youweekly.gr!

Στο περασμένο επεισόδιο εκτός από όλα τα εμφανέστατα που έγιναν και απασχόλησαν το κοινό, το μάτι μας έπιασε μια πράξη του Τζέιμς που ναι μεν καταγράφηκε από την κάμερα αλλά δεν φάνηκε και σε πρώτο πλάνο για να σχολιαστεί!

Αυτό που προέχει σε ένα τέτοιο δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι είναι η υγεία όλων των παικτών. Και το μήνυμα γι' αυτό έχει περάσει τόσο από τον Ατζούν αλλά και από το δεξί χέρι του, την Εμινέ Γιεσίρ. Οι γιατροί είναι εκεί. Κάθε στιγμή. Όμως χθες συνέβη κάτι που μας έκανε εντύπωση.

Μετά το τέλος του αγώνα του Ντάφυ με τον Ζαχαροπλάστη… ο τραγουδιστής έπεσε κάτω από την υπερπροσπάθεια. Και ενώ όλοι των Μπλε έτρεξαν προς τον Κώστα… ο μόνος που πήγε να δει αν θέλει κάτι ο Τριαντάφυλλος ήταν ο Τζέιμς.

Κίνηση που δείχνει το μεγαλείο του θα έλεγε κανείς...

Τζέιμς Ντάφυ Survivor