Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει 3.703 ευρώ για κάθε νίκη;

Αν βγαίνουν σωστά οι υπολογισμοί και ισχύει το ποσό που λαμβάνει, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης που δεν παίζει κιόλας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος παίρνει 3.703 ευρώ για κάθε νίκη;

Ο Τριαντάφυλλος σύμφωνα με τα ποσά που γνωρίζουμε πως παίρνουν οι παίκτες είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος του Survivor 4. Ο Ατζούν ωστόσο, δεν πρέπει να τον πληρώνει για τις.... αγωνιστικές του ικανότητες, αλλά για το ριάλιτι που κάνει, αφού είναι ένας μοναδικός χαρακτήρας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα ο Ντάφυ έχει λάβει 100.000 ευρώ, δηλαδή την εβδομάδα λαμβάνει περίπου στις 6.000 ευρώ. Μπορεί να παίρνει τα πιο πολλά λεφτά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν έχει ιδρώσει όσο έχουν ιδρώσει οι άλλοι παίκτες.

Όπως γράφεται στο διαδίκτυο και σας μεταφέρουμε, ο Τριαντάφυλλος υπολογίζεται πως έχει παίξει σε 100 αγώνες συνολικά μέχρι σήμερα. Έχει χάσει τους 73 και έχει κερδίσει τους 27. Αν αυτό λοιπόν ισχύει, για κάθε του νίκη έχει πάρει 3.0703 ευρώ. Να σημειώσουμε ωστόσο πως αν αποχωρήσει από μόνος του, θα χάσει τα μισά λεφτά που έχει κερδίσει.

Survivor 4 Tριαντάφυλλος

Η κίνηση του Κόρο στον Τριαντάφυλλο που λίγοι παρατήρησαν στο Survivor 4

Η κόντρα του Γιώργου Κόρομι και του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4 καλά κρατεί! Ακόμη και αν ο τραγουδιστής πλέον έχει σταματήσει τα "καρφιά" και τις επιθέσεις, κρατώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ, ο Κόρο όταν χάνουν στα αγωνίσματα οι Μπλε, ξεσπά εναντίον του επειδή σύμφωνα με τον ίδιο δεν παίζει και στο τέλος τρώει.

Ωστόσο, όταν κάποιος στο παιχνίδι χρειάζεται βοήθεια, οι τσακωμοί ξεχνιούνται! Στο τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας, ο Ντάφυ "λύγισε" στο τέλος του ματσαρίσματος, αφού έχει ακόμη πρόβλημα με το πόδι του και παίκτες - συμπαίκτες έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Κόρομι! Μπορεί να μην θέλει πλέον να έχει καμία σχέση μαζί του, ωστόσο όταν είδε έναν συνάνθρωπο του να καταρρέει έτρεξε να δει αν είναι καλά και να τον σηκώσει.

Την εικόνα αυτή ωστόσο πολλοί λίγοι χρήστες του Twitter το σχολίασαν! Στο αυριανό 3/5 ωστόσο επεισόδιο όλοι θα ξεφύγουν στο αγώνισμα.

Survivor 4 Κόρο Τριαντάφυλλος