Survivor 4: Ανοιχτή πρόταση από τον Σάκη στη Μαριαλένα για να κάνουν του χρόνου Πάσχα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι!

"Ίσως του χρόνου να φάμε μαζί"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ανοιχτή πρόταση από τον Σάκη στη Μαριαλένα για να κάνουν του χρόνου Πάσχα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι!

Κέρδισαν οι Κόκιννοι τον πρώτο αγώνα ασυλίας καθώς και το έπαθλο φαγητού στο σημερινό επεισόδιο του survivor και μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν υποσχέσεις!

Λόγω των ημερών οι παίκτες που κέρδισαν θα απολαύσουν ένα κανονικό πασχαλινό τραπέζι με αρνί κλαρίνο και όλα αυτά που θυμίζουν Ελλάδα!

Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης ήθελε να κάνει μια δήλωση αφιερωμένη εξαιρετικά στη Μαριαλένα: "Θέλω να ζητήσω πραγματικά συγγνώμη στη Μαριαλένα! Έχουμε κάνει δυο Πάσχα μαζί, το φετινό θα το κάνουμε χώρια αλλά ίσως του χρόνου να φάμε μαζί", είπε και την έδειξε όλο νόημα με την Μαριαλένα φανερά αμήχανη να προσπαθεί να τον αποφύγει λέγοντας: "Δεν έχω να πω κάτι για τις δηλώσεις του, θα το σκεφτώ".

"Υπήρξε μια πρόταση προς τη Μαριαλένα μήπως και κάνουμε ένα Πάσχα ακόμα μαζί φιλικά ή σαν ζευγάρι, αλλά επειδη μου το έπαιξε δύσκολη θα περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και θα δούμε μετά τι θα γίνει", δήλωσε ο Σάκης on camera!

Οι δηλώσεις του Σάκη και η πρόσκληση στη Μαριαλένα

Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! Αγκαλιασμένοι Σάκης - Μαριαλένα στην ανατολή του ήλιου

Την απόλυτη έναρξη είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη , "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παραγωγή ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά λοιπόν.