Survivor 4: Ο Ντάφυ έδωσε στεγνά τον Σάκη: "Πόσο καψούρης είσαι ρε;"

"Κάρφωσε" στη Μαριαλένα όσα είπε για εκείνη και πως θέλει να γίνουν ξανά ζευγάρι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ο Ντάφυ έδωσε στεγνά τον Σάκη:

Γυρνώντας η Κόκκινη ομάδα από το πασχαλινό τραπέζι που κέρδισαν αφού αναδείχθηκαν νικητές στον σημερινό αγώνα, έγιναν τα αποκαλυπτήρια!

Ο Τριαντάφυλλος συγκεκριμένα έδωσε στεγνά τον Σάκη Κατσούλη μπροστά στη Μαριαλένα, για τα όσα είπε στο τραπέζι για εκείνη!

"Ο Σάκης έκανε μια πρόποση μέσα από την καρδιά του και είπε πως άμα δεν υπήρχε το survivor ίσως να μην ξαναμιλούσατε! Έκανε τόσα χιλιόμετρα για να σε δει και να μιλήσετε και επειδή έχετε έρθει πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι θα ήθελε να συνεχιστεί αυτό και όταν θα βγείτε από το παιχνίδι και να γίνει κάτι! Πόσο καψούρης είσαι ρε πατέρα", είπε ο Ντάφυ με τον Σάκη να τον διορθώνει ξεκαθαρίζοντας πως είπε ότι aκόμα και αν δεν γίνουν ζευγάρι έξω από το παιχνίδι θα ήθελε να την έχει στη ζωή του!

Οι δηλώσεις του Σάκη για τη Μαριαλένα

Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο! Αγκαλιασμένοι Σάκης - Μαριαλένα στην ανατολή του ήλιου

Την απόλυτη έναρξη είχε το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη , "Να είσαι ευτυχισμένη", και ταυτόχρονα να δείχνει τρυφερά.. τετ α τετ μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη!

Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται, με τον τραγουδιστή να είναι... ο κερατάς της υπόθεσης, όπως λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Η παραγωγή ρίχνει κι άλλο λάδι στη φωτιά λοιπόν.