Survivor 4: Ξέσπασε η Χριστίνα - «Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

«Μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα, για την Μαριαλένα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε η Χριστίνα - «Δεν υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του Σάκη»

Η Χριστίνα Κεφαλά, για ακόμη μια φορά μίλησε για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη πριν χωρίσουν και στη συνέχεια μπουν στο Survivor 4 μαζί, χωρίς καν να το γνωρίζουν.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και σχολίασε τη στάση που κράτησε μπαίνοντας στο παιχνίδι και την σχέση του με την Μαριαλένα.

Όσα είπε η Χριστίνα για Survivor 4 και Σάκη Κατσούηλη

Ενώ εσείς είπατε, από την πρώτη στιγμή, ότι με τον Σάκη υπήρξε ένα φλερτ που δεν προχώρησε, ο ίδιος δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Σας ενόχλησε αυτό;

Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει κι ο ίδιος. Δεν θα σταθώ, όμως, σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για την Μαριαλένα, εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα.

Χριστίνα Κεφαλά Σάκης Κατσούλης

Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στην ζωή μου κι είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχθηκε και μετά, που τα βρήκαμε με την Μαριαλένα, το συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που έκανε ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα για οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και με στενοχώρησε. Ενώ, έχει αποκαλύψει πως με τον Σάκη η Χριστίνα συζούσε.

Αυτή είναι η "αμαρτωλή" πολυθρόνα της Μαριαλένας που ο Σάκης άφησε να κάτσει η Χριστίνα

Χαμός επικρατεί με μια καρέκλα που είχε αγοράσει η Μαριαλένα όταν συζούσε με τον Σάκη Κατσούλη. Η γυμνάστρια έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες για το χωρισμό τους στο 26/4 επεισόδιο του Survivor 4 και θέση πήρε μέχρι και η Χριστίνα Κεφαλά σε ανάρτηση την οποία λίγα λεπτά αργότερα διέγραψε.

«Όταν χώρισα με τον Σάκη τραβιόταν με τη Χριστίνα Κεφαλά. Εγώ του είχα κάνει σκηνικά όταν είχε μπει στο σπίτι μας. Πηγαίναμε για γάμο, ήμασταν οικογένειας για δύο χρόνια, Πάσχα, Χριστούγεννα μαζί. Είχε κάνει η Χριστίνα ένα giveaway με νύχια στο Instagram και ο κύριος τη φωτογράφισε στην πολυθρόνα μου. Και του στέλνω μήνυμα και του λέω “αύριο έρχομαι να πάρω όλα μου τα πράγματα από το σπίτι και πες στην κοπέλα σου ότι δεν θα έχει πια πολυθρόνα να ποζάρει» είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ήρθε η αντίδραση της Χριστίνας.

«Το κατέβασα στο instastory. Η αλήθεια είναι πως ο Κώστας (Αναγνωστόπουλος) μου είχε δώσει συμβουλή να μην ανεβάσω τίποτα. Όταν είδα το απόσπασμα ένιωσα άσχημα και θίχτηκα. Ήταν ένα θέμα που με αφορούσε και δεν ήμουν παρούσα να απαντήσω. Απορώ γιατί το έκαναν τώρα που λείπω. Η Μαριαλένα έβγαλε μια πικρία για μένα, μια ζήλεια. Και εγώ δεν ήξερα πως η πολυθρόνα είναι δικιά της.

Και εγώ προσβλήθηκα χθες από τα λόγια της Μαριαλένας. Γιατί είπε πως είχα μπει στο σπίτι τους και καθόμουν στην πολυθρόνα της. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί σχεδόν δυο μήνες. Συζούσαμε. Με τη Μαριαλένα τα είχαμε βρει μέσα στο παιχνίδι, δε συζητούσαμε ποτέ κάτι τέτοιο. Η Μαριαλένα είχε αφήσει κάποια πράγματά της στο σπίτι του Σάκη που δεν πρόλαβε να πάρει.

Δε μπορώ να πιστέψω ότι το έκαναν αυτό δημόσια εις βάρος μου. Η Μαριαλένα βγάζει πικρία προς το άτομό μου. Για μένα ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πάρα πολύ κοντά. Χθες είχαν στην ουσία καβγά. Αλλά δε με αφορά η σχέση τους. Εγώ προσβλήθηκα με το χθεσινό. Στον Λιβάνη έστειλα μόνο ένα μήνυμα και δε μου απάντησε ποτέ» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Το Πρωινό έδιεξε σε φωτογραφία την πολυθρόνα, η οποία κοστίζει 150 ευρώ. Μάλιστα, η μητέρα της Μαριαλένας ήταν εκείνη που την αγόρασε.

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο, μετά τον χωρισμό τους πήγε στο σπίτι το με τη μητέρα της και άλλους συγγενείς της, ώστε να πάρουν τα υπόλοιπα προσωπικά της αντικείμενα.