Survivor 4: Τζέιμς, Νίκος και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μονόδρομος η ψήφος του Κόρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τζέιμς, Νίκος και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά την ήττα τους και στον δεύτερο αγώνα ασυλίας οι Μπλε, οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με αναμμένες τις δάδες και κλήθηκαν να ψηφίσουν ακόμα έναν συμπαίκτη τους!

Ο δεύτερος υποψήφιος από την κάλπη μετά τον Τζέιμς Καφετζή είναι ο Νίκος Μπάρτζης μιας και συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους!

Ο Γιώργος Κόρομι που είχε την ατομική ασυλία έδωσε αναγκαστικά τον Παύλο, αφού δεν υπήρχε κάποιος άλλος παίκτης που μπορεί να ψηφιστεί, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ερωτικό καυγαδάκι ανάμεσα σε Σάκη - Μαριαλένα! Τα μούτρα, οι φωνές, τα κλάματα και οι ζήλιες

Μάρτυρες ενός ακόμη καβγά μεταξύ του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη γίναμε στο Survivor, με τους δυο τους να μην κρύβουν τα νεύρα τους, καθένας για το δικό του λόγο.

Όλα ξεκίνησαν, επί της ουσίας, από την νίκη της κόκκινης ομάδας, με ένα μέρος του επάθλου να αφορά ένα πάρτι με Τούρκους συμπαίκτες τους. Αυτά είναι πράγματα, που δεν αρέσουν στη Μαριαλένα, μιας και δε θέλει να χάνει τον Σάκη από τα μάτια της και, μιλώντας για την ήττα της μπλε ομάδας, ανέφερε φευγαλέα αυτό το κομμάτι του επάθλου.

Την επόμενη ημέρα δεν έκρυψε την κακή της ψυχολογική της κατάσταση και, όταν μίλησε στον Σάκη, εκείνος της φώναξε και σηκώθηκε να φύγει.

Η στάση του αυτή εκνεύρισε ακόμη περισσότερο τη Μαριαλένα, που άρχισε για ακόμη μια φορά να αμφιβάλλει για τον άνθρωπό της, αν και μάλλον πρόκειται ξανά για κάτι προσωρινό.