Survivor 4: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ρεκόρ που έσπασε ο Ντάφυ

Απαξιωτικός ή απλά λιτός και απέριττος;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για το ρεκόρ που έσπασε ο Ντάφυ

Εβδομάδα μπαίνει, εβδομάδα βγαίνει στο Survivor και ο Τριαντάφυλλος κατέχει συνεχώς μια θέση ανάμεσα στους υποψήφιους προς αποχώρηση, όταν χάνει ασυλία η Κόκκινη ομάδα.

Αυτή την εβδομάδα στάθηκε βέβαια τυχερός γιατί έκαναν δυο νίκες με αποτέλεσμα να αποχωρεί απόψε άλλος από το παιχνίδι αλλά... το ρεκόρ του Ντάνου στην θέση αυτή το έχει σπάσει ασυζητητί.

Όπως θα θυμούνται οι φανς του παιχνιδιού, ο Γιώργος Αγγελόπουλος όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είχε την αντίστοιχη συμπεριφορά που έχει ο Ντάφυ τώρα από τους συμπαίκτες του. Για κάποιον λόγο ήταν συνεχώς προτεινόμενος και το κοινό είχε παθιαστεί μαζί του που μέχρι και νικητή τον έβγαλε. Όχι ότι δεν του άξιζε αφού αγωνιστικά ήταν πολύ καλός αλλά λέμε τώρα...

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έπεσε πάνω του το πρωί της Τετάρτης και τον ρώτησε τι έχει να πει για το ότι ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να τον περάσει σε αυτή την... μάχη!

Ο Ντάνος απάντησε απλά, λιτά απέριττα και... κάποια πιο πονηρεμένη από μένα θα έλεγε "απαξιωτικά".

Ο σχολιασμός του Αγγελόπουλου για το ρεκόρ που έσπασε ο Ντάφυ στο φετινό Survivor

"Όταν συμμετείχα δεν ήξερα ότι είχα σπάσει κάποιο ρεκόρ. Σίγουρα ήταν πολλές οι φορές που ψηφίστηκα αλλά οκ. Αν σημαίνει κάτι αυτό το ρεκόρ, μάλλον έσπασε αλλά δεν ξέρω ποια είναι η σημασία του", είπε μεταξύ άλλων ο - κάποτε - νικητής του Survivor.

Όταν ο Τριαντάφυλλος έκραζε δημόσια τον Ντάνο

Το 2017 ο Ντάφυ είχε κάνει ένα post για τα όσα γινόντουσαν στο Survivor και ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Ρε Ντάνο αγόρι μου, πάλι φοβήθηκες να ψηφίσεις την Βαλαβάνη που σε όλες τις ψηφοφορίες σε βγάζει για να φύγεις; Εσύ είσαι ο σκληρός άντρας ο δίκαιος; Εσύ που και τώρα ήξερες πως θα είναι προτεινόμενη και πάλι κ***;;; Και τα βάζεις με τον Σπαλιάρα; Δεύτερο φάουλ στο τρίτο πλέον θα σε καταλάβουν όλοι τι είσαι και πόσα πρόσωπα έχεις κρίμα που σε υποστήριζα τόσο καιρό".