Survivor 4 - Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Τα καρφιά και οι βαριές εκφράσεις από την ίδια δεν έχουν τελειωμό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαριαλένα:

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.

Όσα είπε η Μαριαλένα on camera

Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας απόψε

Τετάρτη σήμερα, 5/5. Η αγαπημένη μέρα των Survivor φανς! Κάποιος παίκτης θα φύγει απόψε και στο Youweekly.gr σας έχουμε αποκαλύψει ήδη ποιος θα είναι αυτός γι' αυτό περνάμε γρήγορα στο ποια ομάδα θα καταφέρει να "γευτεί" το έπαθλο της επικοινωνίας για να τελειώσουμε με τα καθιερωμένα μας spoils!

Όσοι είστε πιστοί αναγνώστες του Youweekly.gr ξέρετε πως ποτέ δεν έχουμε πέσει έξω σε ότι κι αν σας έχουμε πει - ειδικά όσον αφορά το Survivor!

Η αλήθεια είναι πως οι Κόκκινοι έκαναν ρεκόρ αυτή την εβδομάδα με τις 2 σερί ασυλίες που πήραν. Ούτε κι αυτοί δεν το πίστευαν. Ειδικά στον χθεσινό αγώνα το σκορ ήταν εξευτελιστικό για τους Μπλε που το πήραν πολύ κατάκαρδα. Η Μαριαλένα έπεσε στα πατώματα, δεν σταμάτησε να κλαίει και ποιος την πλήρωσε; Ο Σάκης! Του έκανε έναν καυγά... τον λυπήθηκε η ψυχή μου! Τέλος πάντων... σήμερα ξημέρωσε νέα μέρα στον Άγιο Δομίνικο!

Ποια ομάδα κερδίζει απόψε 5/5 στο Survivor

Μιλήσαμε από νωρίς σήμερα με τον άνθρωπό μας στο Άγιο Δομίνικο για να μην σας κρατάμε σε αγωνία. Παρά το γεγονός πως οι Κόκκινοι πάνε με πολύ ανεβασμένη ψυχολογία στον αγώνα μετά τις σερί νίκες του ούτε αυτή την εβδομάδα θα καταφέρουν να κερδίσουν την επικοινωνία!

Αυτό το έπαθλο σας το έχουμε ξαναπεί είναι λες και έχει ταχθεί στους Μπλε! Μπλε, λοιπόν σήμερα!