Survivor 4: Τα αποκαλυπτήρια του Τζέιμς για την κοπέλα του από τη Γερμανία!

Άνοιξε τα χαρτιά του και τα είπε όλα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τα αποκαλυπτήρια του Τζέιμς για την κοπέλα του από τη Γερμανία!

Σε αποκαλύψεις για… τα ερωτικά του προχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής στο Survivor, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να αναφέρεται στην κοπέλα του και να τονίζει, ότι δεν είναι μαζί μεν, αλλά ελπίζει να τα ξαναβρούν.

Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν στον Γιώργο Λιανό για το αγώνισμα με έπαθλο φαγητού και επικοινωνίας, με τους «Μπλε» να απολαμβάνουν, αν κερδίσουν, έπαθλο με βίντεο από φιλικά τους πρόσωπα.

Ο παρουσιαστής δε θα έχανε, φυσικά, την ευκαιρία και μίλησε στον Τζέιμς για το αίσθημά του. Ο Ροδίτης, σε εκείνο το σημείο, αποκάλυψε πως η Μαξίν δεν είναι μαζί του, αλλά έχουν χωρίσει και το Survivor ευθύνεται εν μέρει, που δεν έχουν επανασυνδεθεί.

Συγκεκριμένα, είπε πως η Μαξίν είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και κατέληξε, για χάρη του, να μείνει για ένα εξάμηνο. Στη συνέχεια, ωστόσο, χώρισαν και όταν πήγαν να τα ξαναβρούν, προέκυψε η συμμετοχή του στο ριάλιτι.

Τα αποκαλυπτήρια του Τζέιμς για τη Γερμανίδα

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.