Survivor 4: Ένταση ξανά στο συμβούλιο με τον Νίκο και τον Τζέιμς!

"Μοιάζει λίγο με τον Αλέξη Παππά ο Τζέιμς"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Ένταση ξανά στο συμβούλιο με τον Νίκο και τον Τζέιμς!

Στο συμβούλιο του νησιού οδηγήθηκαν σήμερα και οι δύο ομάδες του survivor περιμένοντας να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για το ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το νησί!

Πριν όμως από την ανακοίνωση του αποτελέσματος δημιουργήθηκε ξανά μια ένταση εναντίον του Τζέιμς και του Νίκου, μιας και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τους έχουν βάλει στο στόχαστρο!

Ακούστηκαν πολλά σε αυτό το συμβούλιο αλλά η καλύτερη ατάκα ήταν αυτή που είπε η Καρολίνα για τον Τζέιμς, η οποία ουσιαστικά ανέφερε πως ο Ροδίτης της μοιάζει λίγο με τον Αλέξη Παππά και ίσως για αυτό οι δυο τους δεν τα πήγαιναν καλά, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά έβλεπε ο ένας τον καθρέφτη του άλλου και δεν το άντεχαν!

Στο άκουσμα του σχολίου αυτού ο Τζέιμς Καφετζής αναφώνησε: "Η μεγαλύτερη προσβολή ever"

Η ένταση στο συμβούλιο και η ατάκα της Καρολίνας για τον Τζέιμς

Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο"

Σε ακόμη μια επίθεση προς τον Τζέιμς Καφετζή προχώρησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στο Survivor, με την παίκτρια της μπλε ομάδας να χρησιμοποιεί «βαριές» εκφράσεις εναντίον του συμπαίκτη της.

Όλοι οι παίκτες σχεδόν βρίσκονται σε ένταση με το Ροδίτη, με τη Μαριαλένα να μη σταματά να πετά «καρφιά» εναντίον του.

Αυτή την φορά, με αφορμή όσα έγιναν μεταξύ του ιδίου και του Ηλία, εκείνη επεσήμανε πως αυτός κάνει τα λάθη και όλοι βρίσκονται απέναντί του.

«Μπλε ομάδα δεν υπάρχει πια, ο Τζέιμς μας έχει κάνει κ@λο και για αυτό είμαστε έτσι μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά μπροστά στην κάμερα, συνεχίζοντας τη… σταυροφορία για να φύγει ο Καφετζής απο το παιχνίδι.