Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός

Εντάξει, θα μπορούσε και καλύτερα...

Survivor 4: Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός
Survivor 06.05.2021 07:19
Από Έφη Εκίζογλου

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε - μεταξύ άλλων - τον Παύλο Γαλακτερό να αποχαιρετά τους συμπαίκτες του και να αποχωρεί από το συμβούλιο και από το νησί, όπως ακριβώς σας είχαμε πει από πολύ νωρίς μέσα από το καθιερωμένο μας spoil εδώ στο Youweekly.gr.

Τον φάγανε τα κυκλώματα; Ακούστηκε η φωνή του από το πουθενά εκεί που δεν έπρεπε και περισσότερο από ότι έπρεπε; Γνώμες είναι αυτές, ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε; Ωστόσο ένα είναι το αποτέλεσμα. Ο γιος του Νάσου Γαλακτερού που με την είσοδό του στο παιχνίδι - γύρω στον Φλεβάρη - κέρδισε τις εντυπώσεις, αποχώρησε τελικά λίγο πριν γίνει ατομικό.

Η αλήθεια είναι πως η ψηφοφορία αυτή ήταν το μεγαλύτερο ντέρμπι μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Και οι τρεις παίκτες είχαν μικρή διαφορά σε ψήφους που αυτό σημαίνει πως το κοινό ήταν αρκετά διχασμένο, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα, θα επανέλθουμε στην συνέχεια με αναλυτικό άρθρο για τα ποσοστά.

Η αμοιβή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor

Survivor 4 Παύλος Γαλακτερός

Ο 22χρονος Νάσος Γαλακτερός σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τον περιμένουμε πως και πως γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει, ωστόσο, θα γυρίσει και κατά... κάποιες χιλιάδες πλουσιότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του δεδομένης και της δημοφιλίας του πατέρα του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η ανάρτηση του πατέρα του Παύλου Γαλακτερού που κατέβηκε σε δευτερόλεπτα

Survivor 4: Πότε τελειώνει η ατομική ασυλία για τις γυναίκες;

Share