Survivor 4: Τα ποσοστά της χθεσινής 5/5 ψηφοφορίας - ΝΤΈΡΜΠΙ

Ήταν η μεγαλύτερη ψηφοφορία μέχρι στιγμής σε αριθμό συμμετοχών

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Τα ποσοστά της χθεσινής 5/5 ψηφοφορίας - ΝΤΈΡΜΠΙ

Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν αυτή την εβδομάδα οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor παρά το γεγονός πως τελικά αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός.

Ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, η δυάδα που έχει μονοπωλήσει αρκετά το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, στάθηκε απέναντι από τον συμπαίκτη τους, τον Παύλο, και τελικά κατάφερε να τον κερδίσει με μικρή, ωστόσο, διαφορά, στους ψήφους!

Οι ψήφοι του Survivor για 5/5

Ξέρετε ότι έχουμε πολύ καλή πληροφόρηση απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο! Ο άνθρωπός μας δεν πέφτει ποτέ έξω γιατί έχει τσεκάρει 1.000 φορές αυτό που πρόκειται να μας μεταφέρει! Αυτή η ψηφοφορία όπως αναφέραμε και παραπάνω ήταν η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής από άποψη συμμετοχών κι όπως φαίνεται κι από το ποσοστά που θα δείτε παρακάτω, η πίτα μοιράστηκε... δύσκολα!

Το κοινό ήταν πολύ διχασμένο για το ποιον έπρεπε να διώξει και ποιον έπρεπε να αφήσει μέσα από αυτούς τους τρεις! Ωστόσο, έπρεπε κάποιος να φύγει...

  • Τζέιμς Καφετζής: 36%
  • Νίκος Μπάρτζης: 34%
  • Παύλος Γαλακτερός: 30%

Πόσα λεφτά κέρδισε ο Παύλος Γαλακτερός από το Survivor

Ο 22χρονος Νάσος Γαλακτερός σε λίγες ημέρες θα επιστρέψει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως τον περιμένουμε πως και πως γιατί σίγουρα έχει πολλά να μας πει, ωστόσο, θα γυρίσει και κατά... κάποιες χιλιάδες πλουσιότερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η συμφωνία που είχε κάνει με τον Ατζούν ήταν 1.000 ευρώ ανά εβδομάδα. Η παραμονή του στο παιχνίδι ήταν για 10 εβδομάδες, άρα τα λεφτά που συγκέντρωσε ήταν 10.000 ευρώ. Δεν το λες και άσχημα αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πουλήσει καλύτερα τον εαυτό του δεδομένης και της δημοφιλίας του πατέρα του...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils