Survivor 4: Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Μπάρτζη

Τέλος τα ψέματα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Νίκου Μπάρτζη

Για πολλούς λόγους έχει ακουστεί το όνομα του Νίκου Μπάρτζη στο Survivor και ένας από αυτούς ήταν και η σχέση που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Βέλλη, όταν βρισκόταν ακόμα στον Άγιο Δομίνικο.

Η youtuber, όμως, γνωρίζαμε εξαρχής πως είχε σχέση, πως κάποιος την περίμενε πίσω στην Ελλάδα. Για την ζωή του αγρότη, όμως; Τι ξέρουμε; Τίποτα... Ακόμα...

Η αποκάλυψη της κολλητής του Νίκου Μπάρτζη

Η Εμμανουέλα, η πολύ καλή φίλη του Νίκου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή "Ευτυχείτε" είπε: ο περιμέναμε ότι θα παραμείνει ο Νίκος και το προσπαθήσαμε και αρκετά. Ήμασταν όλοι ενωμένοι γιατί θέλαμε να μείνει στο παιχνίδι, θέλουμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει. Σίγουρα υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση κάθε φορά που είναι υποψήφιος. Βλέπουμε ένα παιδί που είναι το ίδιο με αυτό που ήταν εδώ, δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα του. Έτσι τον έχουμε αγαπήσει από μικρό παιδί και αυτό βλέπουμε και στο παιχνίδι".

Και συνέχισε, λέγοντας: "Με τον Τζέιμς θεωρώ ότι είναι πραγματικοί φίλοι. Τον γνωρίζω επειδή είμαστε μαζί από μικρά. Ο Νίκος έτσι δίνεται στους φίλους του, όταν νιώσει κάποιον κοντά του και τον θεωρήσει φίλο του, έτσι είναι, δεν κρύβεται, δεν προσπαθεί να δημιουργήσει μια φιλία για να γίνει αρεστός. Το κάνει γιατί το αισθάνεται, Νομίζω και στον τελικό να φτάσουν οι δυο τους η φιλία τους θα συνεχιστεί… Ο Νίκος είναι ελεύθερος. Κάνουν πλάκα με την αδερφή του Τζέιμς, γιατί να μην είναι μαζί; Την έχω δει την αδερφή του και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφη κοπέλα".

Κάηκε το χωριό του Νίκου Μπάρτζη μετά την παραμονή του στο παιχνίδι από την τελευταία ψηφοφορία

Ο Παύλος Γαλακτερός αποχώρησε από το επεισόδιο της Τετάρτης του Survivor και το Ζευγολατιό, το χωριό του Νίκου Μπάρτζη, κυριολεκτικά πήρε φωτιά από τους πανηγυρισμούς του κόσμου που κατάφερε να τον κρατήσει μέσα για ακόμα μια φορά!

Καπνογόνα και κραυγές πρωταγωνιστούν στα βίντεο που θα δείτε παρακάτω και το μόνο σίγουρο είναι πως... ο Μπάρτζης με το κοινό που έχει ενδέχεται να βρεθεί τελικό!

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr κάθε φορά που ο Νίκος Μπάρτζης είναι προτεινόμενος προς αποχώρηση στην Κόρινθο στήνονται ομαδικές ψηφοφορίες για να παραμείνει στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ!

Κοίτα να δεις, από εκεί που δεν ήταν και τόσο αγαπητός παίκτης, πως τα έχει καταφέρει...