Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Φωτογραφία από την ημέρα που έχασε την ζωή του ο πατέρας του Τριαντάφυλλου

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα

Survivor 4: Φωτογραφία από την ημέρα που έχασε την ζωή του ο πατέρας του Τριαντάφυλλου
Survivor 07.05.2021 12:17
Από Youweekly Team

Το πρωί της Παρασκευής ο καλός φίλος του Τριαντάφυλλου, Μιχάλης Πετρίδης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε μέσω skype για να σχολιάσει φυσικά την συμμετοχή του τραγουδιστή στο Survivor.

Μεταξύ των αποκαλύψεων και των σχόλιων που έκανε για τον Ντάφυ, έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία που τραβήχτηκε ακριβώς την ημέρα που έχασε τον πατέρα του.

Να υπενθυμίσουμε πως ο τραγουδιστής στην αρχή του παιχνιδιού είχε αναφερθεί στο περιστατικό αυτό λέγοντας :«Ο καθένας έχει έρθει εδώ στο Survivor για έναν ιερό σκοπό. Όπως κι εγώ. Έχω έρθει για να βοηθήσω την οικογένεια και να βοηθήσω τον εαυτό μου. Χρόνια με χρόνια έχω δείξει την αξία μου στις δουλειές μου και σε αυτά κάνω και παλεύω μόνος μου. 15 χρονών έχασα τον πατέρα μου. Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει να με δει να τραγουδάω και στον γυρισμό αφού με άφησε, ξαναπήγε, γύρισε μετά με τη μητέρα μου πιο αργά και στον δρόμο σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Από εκεί έγινα πιο δυνατός ακόμα»

Η φωτογραφία από το παρελθόν του Τριαντάφυλλου

Ο Τριαντάφυλλος νικητής του ριάλιτι - ΣΟΚ!

Να σας υπενθυμίσουμε πως ο νικητής του ριάλιτι εκτός από δόξα, τιμή και αναγνωρισιμότητα θα γίνει πλούσιος κατά 100.000 ευρώ! Ο Τριαντάφυλλος δηλαδή, με κάποιος γρήγορους υπολογισμούς που κάναμε, αν την εβδομάδα παίρνει όντως 6.000 ευρώ όπως έχει διαρρεύσει σε 19 εβδομάδες παραμονής που έχει γράψει μέχρι στιγμής στο παιχνίδι έχει βγάλει περισσότερο από τόσα!

Οπότε πάρει δεν πάρει τον τίτλο είναι ολοφάνερο πως έχει βγει ο πιο κερδισμένος από όλους όσους συμμετείχαν φέτος! Εγώ τον καημένο το νικητή αυτού του κύκλου λυπάμαι που... μια που θα βγει και μια που θα ξεχαστεί αφού ο Τριαντάφυλλος έχει γράψει ήδη την δική του ιστορία στο Survivor.

Κι αν τώρα έχει βγάλει τόσα που είναι απλά στον Άγιο Δομίνικο, ας μην συζητήσουμε καλύτερα τι θα συμβεί όταν επιστρέψει Ελλάδα. Χρυσό θα πουλάει το όνομά του για μια εμφάνιση μόνο σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί...

Αν έχεις τύχη, διάβαινε λέγανε στο χωριό μου...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χριστίνα Κεφαλά: Ο πρώην σύντροφός της δέχθηκε πρόταση για το The Bachelor

Survivor 4: Αλλάζουν όλα - Οι νέοι κανόνες για όταν το παιχνίδι γίνει ατομικό

Share