Survivor 4: Πλακώθηκαν πίσω από τις κάμερες Ελένη και Καρολίνα - Τις χώρισε ο Μπόγδανος

Ειπώθηκαν βαριές κουβέντες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Πλακώθηκαν πίσω από τις κάμερες Ελένη και Καρολίνα - Τις χώρισε ο Μπόγδανος

Απίστευτο παρασκήνιο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor με δύο γυναίκες και μέχρι πρόσφατα φίλες να πιάνονται στα χέρια. Το Survivor 4 αναμένεται να επιστρέψει στους δέκτες μας την Κυριακή (09/05) με αγώνισμα για σούπερ έπαθλο που θα διεκδικήσουν μπλε και κόκκινοι!

Όσοι έχετε δει το τρέιλερ έχετε καταλάβει σε ποιες αναφερόμαστε, αφού Καρολίνα και Ελένη θα έχουν ένα επεισοδιακό συμβάν, ωστόσο αυτό μπροστά στα όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες δεν είναι τίποτα! Η ατάκα της Καρολίνας προς την Ελένη ότι "έχει χαμηλή συνείδηση" έκανε έξαλλη την τελευταία, η οποία όταν δεν ήταν μπροστά οι κάμερες επιτέθηκε φραστικά στην Καρολίνα.

Survivor 4 Ελένη Χαμπέρη

Συγκεκριμένα η Ελένη τις τελευταίες ώρες περνάει πολύ δύσκολα στον Άγιο Δομίνικο και αυτό οφείλεται στην αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, ενός παιδιού με τον οποίο είχε έρθει αρκετά κοντά η Ελένη και από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε πως είναι εκείνος που αποχωρεί δεν μπορούσε να κρατήσει τα δάκρυά της.

Έτσι σε κουβέντα σχετικά με τον Παύλο ξαφνικά ξέφυγε με την Καρολίνα να χαρακτηρίζει την Ελένη και η τελευταία να βγαίνει έξω από τα ρούχα της! Τόσο άσχημα που όταν οι κάμερες δεν ήταν μπροστά της επιτέθηκε φραστικά... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr