Survivor 4: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Θα γυριστεί στην Αθήνα

Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ανατροπή με τον μεγάλο τελικό - Θα γυριστεί στην Αθήνα

Το Survivor 4 έχει μπει στην τελική ευθεία και το τηλεοπτικό κοινό περιμένει πώς και πώς να μάθει όλες τις λεπτομέρειες γύρω από τον μεγάλο τελικό. Οι στοιχηματικές έχουν πάρει «φωτιά» και ήδη δίνουν τα ονόματα που θα φτάσουν στο τέλος του ριάλιτι επιβίωσης.

Σε λίγο καιρό το παιχνίδι αναμένεται να γίνει ατομικό και συγκεκριμένα, όταν οι παίκτες που θα μείνουν μέσα θα είναι συνολικά 8.

Το πρωί της Παρασκευής, η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου του Ευτυχείτε εξήγησε πώς θα λειτουργήσει το παιχνίδι όταν γίνει ατομικό. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Θα γίνεται κλήρωση και θα δίνονται τέσσερις ζωές στον κάθε παίκτη να διαγωνιστεί στον στίβο μάχης. Ο νικητής κάθε ατομικού παιχνιδιού θα κερδίζει μεγάλα έπαθλα»!

Και υπογράμμισε ακόμα και οι φίλοι, όπως ο Νίκος και ο Τζέιμς θα έρθουν αντιμέτωποι, ενώ δεν θα υπάρχει δυνατότητα να επιλέξει ο κάθε παίκτης τον αντίπαλό του, αφού αυτό θα γίνεται μέσω κλήρωσης.

Πότε και πώς θα γίνει ο τελικός του Survivor 4

Survivor 4 τελικός

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο ΣΚΑΪ κάθισε και έβαλε κάτω τα δεδομένα μαζί με τον Ατζούν Ιλιτζαλί προκειμένου να καταλήξουν σε μία ημερομηνία αλλά και ένα μέρος για τον μεγάλο τελικό.

Όλα δείχνουν πως η τελική διαδικασία του ριάλιτι επιβίωσης θα λάβει χώρα στις 14 Ιουλίου και συγκεκριμένα στην Αθήνα, όπως δηλαδή είχε γίνει και τις προηγούμενες χρονιές. Το μόνο που μένει πλέον είναι και η επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας του τελικού.

Η ψηφοφορία για τους παίκτες θα διαρκέσει συνολικά 48 ώρες και το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα αληθινό θρίλερ να διαδραματίζεται στις οθόνες μας αφού ήδη από τώρα το κοινό έχει μεγάλη ανταπόκριση κάθε φορά που καλείται να ψηφίσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τελευταία ψηφοφορία που έγινε από την οποία προέκυψε και η αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram