Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελλάδα

Επικράτησε πανδαιμόνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βίντεο από την άφιξη του Παύλου Γαλακτερού στην Ελλάδα

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν ο παίκτης της Μπλε ομάδας που αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor 4! Η οικογένειά του μέσα από αναρτήσεις έδειξε πως ναι μεν στεναχωρήθηκε που δεν κατάφερε να συνεχίσει αυτό το ταξίδι, αλλά ταυτόχρονα χάρηκε μιας και θα τον έβλεπαν ξανά μετά από τόσο καιρό.

Ο Παύλος Γαλακτερός, λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου επέστρεψε στην Ελλάδα φορώντας μάσκα προστασίας και συνοδευόμενος από μέλη της παραγωγής. Δεν έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, εξαιτίας του συμβολαίου που έχει με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.

«Γεια σας. Καλώς σα βρήκα. Ευχαριστώ που ήρθατε.», αρκέστηκε να πει ο Παύλος Γαλακτερός.

Τα πλάνα από την άφιξη του Γαλακτερού στο αεροδρόμιο

Η πρώτη ανάρτηση του Παύλου Γαλακτερού μετά την αποχώρησή του

"Η καλύτερη υποδοχή! Τέσσερις μήνες και 18 ώρες πτήσης μετά η ζωή μπαίνει στους κανονικούς τους ρυθμούς. Αισθάνομαι τυχερός κι ευλογημένος για όσα έζησα, έμαθα και ένιωσα. Για την αγάπη που πήρα από ανθρώπους που δεν γνώριζα και για την αγάπη που με περίμενε μόλις προσγειώθηκα. Και γι αυτή τη μικρή που θέλει συνέχεια από χθες να παίζουμε survivor. ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους για τα μηνύματα και την υποστήριξη. Είναι ανεκτίμητα και συγκινητικά", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στην οποία φαίβεται να ποζάρει με την αδελφή του φορώντας τις μπαντάνες του Survivor.