Survivor 4: Αύξηση στις αμοιβές των παικτών μέχρι και 100% του αρχικού ποσού

Η απόφαση που δυσαρέστησε τους παίκτες και έκανε τον Ατζούν να προβεί σε αυτή την κίνηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αύξηση στις αμοιβές των παικτών μέχρι και 100% του αρχικού ποσού

Ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι ανοιχτοχέρης το γνωρίζαμε αλλά αυτό δεν το περιμέναμε! Όπως έχει γίνει γνωστό οι παίκτες του Survivor και ιδιαίτερα οι διάσημοι παίρνουν αρκετά υψηλές αμοιβές για κάθε εβδομάδα παραμονής τους στο παιχνίδι.

Αν αυτά τα ποσά φαίνονται υπερβολικά για την εποχή που ζούμε τι θα πείτε τώρα που ο Τούρκος παραγωγός αποφάσισε να προβεί σε... αυξήσεις;

Γιατί κάνει αυξήσεις ο Ατζούν στους παίκτες του Survivor

Η εξαιρετικά προσοδοφόρα πορεία του Survivor «έσταξε» στο μυαλό του παραγωγού την ιδέα να παρατείνει τον κύκλο και αντί να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο να δώσει παράταση για τα μέσα Ιουλίου δήλωσε ο Αλέξης Μίχας στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είναι λογικό, πολλοί παίκτες και συντελεστές αντέδρασαν στην απόφαση της παραγωγής με πρώτους και καλύτερους τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα, για τον δεύτερο σας αποκάλυψε πρώτο το youweekly.gr πως πως ήδη έχει αιτηθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Σίγουρα, η παραμονή για ακόμη έναν μήνα στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού είναι ένας από αυτούς όπως και το ότι οι νέοι παίκτες ερχόμενοι στο ριάλιτι έφεραν πλούσια ενημέρωση ως προς τους μισθούς ορισμένων, γεγονός που ενόχλησε τους πιο χαμηλόμισθους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, αυτά είδε και άκουσε ο Τούρκος παραγωγός και επισκέφθηκε την ελληνική ομάδα προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν με μία διόλου ευκαταφρόνητη προσφορά. Υποσχέθηκε πως θα αυξήσει τους μισθούς όλων μέχρι και 100% επί του αρχικού ποσού, που αυτό σημαίνει ότι οι χαμηλόμισθοι που αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€.

Στον Άγιο Δομίνικο οι οικογένειες των παικτών

Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή Ευτυχείτε, συγγενείς των παικτών είναι προετοιμασμένοι να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο.

"Θυμάστε που είπαμε πριν από δυο εβδομάδες ότι είχε πέσει στο τραπέζι ότι υπήρχε περίπτωση να φύγουν γονείς για να γίνει έκπληξη αλλά είχε παγώσει λόγω κορωνοϊού; Ε τώρα θα γίνει. Οι λόγοι που αποφασίστηκε αυτό είναι διάφοροι. Το ρεπορτάζ είναι ότι ξεκίνησαν να βγαίνουν διαβατήρια. Θα πάνε μαμάδες και δυο αδέρφια. Δεν είχαν διαβατήρια και υπήρξε καθυστέρηση. Η τελευταία εξέλιξη που έχουμε είναι ότι θα φύγουν οι μαμάδες και δυο αδέρφια να πάνε στον Άγιο Δομίνικο σε περίπου δέκα μέρες.

Σε περίπου 10 μέρες θα είμαστε στους 8. Θα έχουμε τρεις αποχωρήσεις μέχρι τότε οπότε κάποιοι που έχουν προετοιμαστεί ενδεχομένως δεν θα πάνε. Τα αδέρφια που θα πάνε είναι του Τριαντάφυλλου και του Νίκου Μπάρτζη. Θα είναι μια έκπληξη που θα γίνει για το ατομικό, για λίγα λεπτά όμως. Για να τονωθεί η ψυχολογία τους. Θα είναι πολύ σπουδαίο, δεν είναι λίγο όλο αυτό.", είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος