Survivor 4: Πρωταγωνιστής σε... "Βραζιλιάνικη" σειρά στον ΣΚΑΙ ο Αλέξης Παππάς

Το ραντεβού με το κανάλι και ο ρόλος που θα του ταιριάζει... γάντι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Πρωταγωνιστής σε...

Μπορεί όσο ήταν μέσα στο Survivor 4, ο Αλέξης Παππάς του τελευταίους μήνες να άκουγε πάρα πολύ αρνητικά σχόλια, ωστόσο, η διαφήμιση αυτή του έκατσε....κουτί! Ο ηθοποιός ο οποίος με τη συμμετοχή του στο ριάλιτι έγινε πολύ γνωστός, πολύ σύντομα θα παίξει σε μια νέα σειρά του ΣΚΑΙ.

Σε αυτή τη σειρά του ΣΚΑΙ θα δούμε τον Αλέξη Παππά μετά το Survivor 4

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, ο Αλέξης Παππάς συναντήθηκε με το κανάλι και συζήτησε για τη μελλοντική τους συνεργασία. Όπως μετέφερε δημοσιογράφος της εκπομπής, όπως φαίνεται θα τον δούμε σε μια "βραζιλιάνικη" σειρά της οποίας την απόδοση κάνει η Ντέλα Φώσκολου, ωστόσο μέχρι στιγμής τίτλος δεν υπάρχει.

Προσπαθούν η σειρά να βγει τον Σεπτέμβρη, αλλιώς θα την δούμε στις οθόνες μας τον Ιανουάριο. Όσον αφορά τον ρόλο του Αλέξη Παππά, θα υποδυθεί έναν μυστήριο άνδρα που δεν θα είναι ούτε κακός, αλλά ούτε και... κακός. Δείτε και τη νέα ανάρτηση του Αλέξη Παππά με το καινούργιο του look.

Σοκαριστικές οι αντιδράσεις στην πρώτη έξοδο του Αλέξη Παππά μετά το Survivor 4

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο φίλος του το πρωί της περασμένης Τετάρτης στον αέρα του Πρωινού οι αντιδράσεις που δέχθηκε το Αλέξης Παππάς από τον κόσμο ήταν σοκαριστικές.

«Όταν περπατήσαμε από το αυτοκίνητο μέχρι το μαγαζί έπαθε σοκ από τις αντιδράσεις του κόσμο. Ήταν όλοι πολύ θετικοί, τον φώναζαν να βγάλουν φωτογραφίες κλπ. Είναι πολύ καλά, είναι γεμάτος από αυτό που έζησε και επίσης οι προτάσεις για διάφορα πράγματα πέφτουν βροχή. Θέλει να σκεφτεί τι θα κάνει και για αυτό πρέπει να βάλει κάτω τα πράγματα και να αποφασίσει», δήλωσε ο Δημήτρης Βραχάμης, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που έκανε τη γνωριμία ανάμεσα στον Αλέξη και τον Τριαντάφυλλο.