Survivor 4: Η Χριστίνα έσπασε την σιωπή της - Ο λόγος που χώρισαν με τον Σάκη

"Μου είχε κρύψει κάποια πράγματα και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η Χριστίνα έσπασε την σιωπή της - Ο λόγος που χώρισαν με τον Σάκη

Η Χριστίνα Κεφαλά έχει πάρει φόρα και ποιος την πιάνει! Μετά την αποχώρησή της από το Survivor όπου σταθεί κι όπου βρεθεί μιλάει για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το πρωί της Τρίτης που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού και για πρώτη φορά μας είπε κάτι... διαφορετικό! Αποκάλυψε ποιος ήταν ο λόγος που η σχέση της με τον Σάκη τερματίστηκε.

Η αποκάλυψη της Χριστίνας Κεφαλά για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη

«Εγώ σαν ζευγάρι τους είδα μέσα, γιατί είναι πολύ κοντά. Εγώ δε μπορώ να είμαι φίλη με τον πρώην μου. Με τον Σάκη χωρίσαμε ενάμιση μήνα πριν μπούμε στο Survivor. Όταν μπήκαμε και έλεγε όλα αυτά για τη Μαριαλένα, με έφερε σε δύσκολη θέση. Και εμείς ήμασταν μαζί. Δεν ήμασταν καιρό μαζί, αλλά και εγώ σαν γυναίκα…

Δεν τον ερωτεύτηκα τον Σάκη. Δεν πρόλαβα. Εγώ με τον Σάκη δεν υπήρχε περίπτωση να τα ξαναβρούμε. Με τον Σάκη χωρίσαμε γιατί έμαθα πως θα μπει στο Survivor που ήταν και η Μαριαλένα. Μου είχε κρύψει και κάποια πράγματα… Εγώ πήγα γιατί μου ήρθε πρόταση. Δεν το ήξερα πως θα είναι και ο Σάκης. Στα γραφεία τον συνάντησα.

Είναι πολύ κοινωνικό παιδί. Δεν ξέρω τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εγώ όταν μπήκαμε στο Survivor δε ζήλεψα καθόλου τη Μαριαλένα. Δεν περίμενα να ξαναέρθουν τόσο κοντά. Είναι έκπληξη για μένα. Δεν υπήρχε από μέρους μου ενδιαφέρον από τον Σάκη. Τα είχαμε ξεκαθαρίσει από πριν. Για αυτό είχα και τέτοια σχέση με τη Μαριαλένα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Δείτε εδώ με ποιον διατηρούσε, επίσης, σχέση η Χριστίνα Κεφαλά! Τον ξέρετε...

Ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Λιβάνη πριν μπει στο παιχνίδι

Νέες πληροφορίες που ήρθαν αναφέρουν πως ο Σάκης Κατσούλης τηλεφώνησε στον Γιώργο Λιβάνη πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο για να τον ρωτήσει αν θέλει να μεταφέρει κάποιο μήνυμα στην Μαριαλένα. Εκείνος του είπε όχι ευγενικά και η συζήτηση τελείωσε κάπου εκεί.

Άρα δυο τα κρατούμενα. Ο Σάκης ήξερε πως η Μαριαλένα είναι αλλού αλλά παρ' όλα αυτά μπήκε στο παιχνίδι για να την διεκδικήσει και δεύτερον, ο Λιβάνης ήξερε πως θα πάει στον Άγιο Δομίνικο ο Σάκης αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το αλλάξει αυτό.