Survivor 4 spoiler 12/5: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε - ΑΛΊΜΟΝΟ

Οριστικό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4 spoiler 12/5: Ποια ομάδα κερδίζει απόψε - ΑΛΊΜΟΝΟ

Φωτιά και λάβρα ήταν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor και μπορεί όσοι είχαν διαβάσει το Youweekly.gr να ήξεραν από πολύ νωρίς ότι ο Τζέιμς Καφετζής θα αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά άλλο να στο λέμε κι άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου.

Ο αποχαιρετισμός του με τον Νίκο Μπάρτζη ήταν πολύ συγκινητικός όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο παρακάτω...

Ωστόσο νέα ημέρα ξημέρωσε στον Άγιο Δομίνικο και μπορεί η ώρα να είναι λίγο μετά τις 9 το πρωί και ο ΣΚΑΙ να μην μας έχει δώσει ακόμα το trailer αλλά το Youweekly.gr ξέρει ήδη ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε!

Ποια ομάδα κερδίζει το αποψινό 12/5 έπαθλο του Survivor

Ο Νίκος Μπάρτζης ψυχολογικά ράκος με την αποχώρηση του φίλου του. Οι Μπλε με έναν λιγότερο παίκτη παρά το γεγονός ότι η αποχώρηση της εβδομάδας ακυρώθηκε λόγω της απόφασης του Τζέιμς και ο Κόρο με την Μαριαλένα που ήταν προτεινόμενοι την γλίτωσαν στο τσακ. Και λέμε την γλίτωσαν στο τσακ γιατί με βάση την ψηφοφορία του κοινού ένας από τους δυο θα έφευγε κι εμείς ξέραμε από πολύ νωρίς ποιος... σας το είχαμε γράψει εδώ...

Τέλος πάντων, ο στίβος μάχης, εφόσον δεν έχουμε trailer, δεν γνωρίζουμε καθόλου πως θα είναι απόψε αλλά γνωρίζουμε με σιγουριά πως και οι δυο ομάδες θα παλέψουν σκληρά γιατί το έπαθλο είναι η επικοινωνία. Ένα από τα πιο σημαντικά έπαθλα του παιχνιδιού και σε αυτή την φάση όλοι οι παίκτες θέλουν να το κερδίσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr οι Μπλε δεν θα καταφέρουν να σπάσουν τα σερί σε ήττες που έχουν. Αυτή την εβδομάδα οι Κόκκινοι θα "γευτούν" αυτό το έπαθλο. Τι γίνεται; Τους έχουν πάρει φαλάγγι...

Update!

Ο Ατζούν μετά την πτώση της τηλεθέασης παίζει παιχνιδάκια! Μπλε τελικά.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils