Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί αλλά έκανε νέο deal με την παραγωγή

Τελικά μήπως μετά τον Τζέιμς δεύτερος σε ευφυΐα στο παιχνίδι είναι αυτός;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί αλλά έκανε νέο deal με την παραγωγή

Ένα όνομα μια ιστορία, μην τα ξαναλέμε. Ο Τριαντάφυλλος με την φετινή του συμμετοχή στο Survivor έχει καταφέρει αυτό που κανείς δεν κατάφερε στα τόσα χρόνια προβολής του ριάλιτι: Να κάνει το κοινό να τον κρατήσει μέσα ενώ δεν προσφέρει τίποτα απολύτως αγωνιστικά.

Αδύναμος στον στίβο μάχης, το ήξερε κι αυτός, το ήξερε και η παραγωγή. Αλλά το κομμάτι που έδινε στην ίντριγκα δεν μπορούσε να το κάνει καλύτερα άλλος. Πλέον, όμως, η κατάστασή του κάποιους τους έχει κουράσει. Ούτε την τόση ίντριγκα δίνει πια, ούτε και παίζει και καθόλου στα αγωνίσματα. Μια μέσα δέκα έξω είναι. Όπως φαίνεται αυτό έχει κουράσει και τον ίδιο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης τον είδαμε να ζητάει μπροστά σε όλους να αποχωρήσει. Κάτι που πήρε πίσω λίγη ώρα μετά και θα σας μεταφέρουμε αποκλειστικά το παρασκήνιο στο Youweekly.gr!

Τι συμφώνησαν Ατζούν - Τριαντάφυλλος

Όταν ο Ατζούν ανακοίνωσε στους παίκτες πως το παιχνίδι θα πάρει παράταση πολλοί ενοχλήθηκαν, όπως ο Τζέιμς που αποχώρησε μάλιστα. Ο επόμενος που έκανε σκηνή ήταν ο Μπόγδανος ο οποίος δέχθηκε αύξηση στην εβδομαδιαία του αμοιβή, όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει!

Αυτό που μάθαμε σήμερα είναι πως και ο Τριαντάφυλλος πλησίασε την παραγωγή και φέρθηκε πάρα πολύ έξυπνα! Τόσες φορές που τον έχει κρατήσει ο κόσμος μέσα ξέρει πως περνάει η μπογιά του άρα τους πλησίασε και τους είπε πως... αν θέλουν να μείνει 40 μέρες εξτρά μέσα στο παιχνίδι πρέπει να δώσουν... κάτι παραπάνω!

Η παραγωγή δεν είπε ναι με την πρώτη γι' αυτό και ο Τριαντάφυλλος έκανε την κίνηση να ζητήσει να αποχωρήσει, για να τους ταράξει κάπως και.. πιστέψτε μας τα κατάφερε!

Δέχθηκε αύξηση στα έσοδά του αλλά να σημειωθεί πως δεν ήταν μεγάλη. Πάντως αυτό που ήθελε το κέρδισε.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils