Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 4: Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζης ζήτησαν να φύγει ο Καλίδης

Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε απίστευτη αποκάλυψη στο Πρωινό: "Δεν αποχώρησε οικειοθελώς υπήρξε καυγάς γιατί..."

Survivor 4: Άννα Μαρία, Τζέιμς και Μπάρτζης ζήτησαν να φύγει ο Καλίδης
Survivor 14.05.2021 11:10
Από Youweekly Team

Ενώ οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο τρέχουν με ταχύτητα φωτός και αφορούν φυσικά την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη, το Πρωινό σήμερα επικεντρώθηκε σε μια αποχώρηση που έχει πραγματοποιηθεί καιρό τώρα, σε αυτή του Πάνου Καλίδη.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας δεν έγινε επειδή ο ίδιος ο Πάνος ήθελε να φύγει αλλά επειδή προηγήθηκε ένα άσχημο περιστατικό!

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το Survivor

«Δεν αποχώρησε οικειοθελώς ο Πάνος Καλίδης από το Survivor. Έγινε ένας μεγάλος καβγάς, είπε ο Πάνος κάποια πράγματα που ο James Καφετζής, ο Νίκος Μπάρτζης και η Άννα Μαρία Βέλλη τα θεώρησαν υπερβολικά προκλητικά εναντίον τους, κατ’ ιδίαν. Δεν το είδαμε ποτέ.

Πήγαν οι τρεις τους στην παραγωγή και είπαν: «Αν δεν διώξετε τον Πάνο Καλίδη, εμείς οι τρεις αποχωρούμε από το Survivor». Προσπάθησε ο Acun να τους μεταπείσει, ήταν ανένδοτοι. Έδωσαν διορία και είπαν ότι αν δεν φύγει ο Πάνος Καλίδης από το παιχνίδι, εμείς οι τρεις αποχωρούμε».

Η παραγωγή τα έβαλε σε μία ζυγαριά… και αποφάσισε να «θυσιάσει» τον Πάνο Καλίδη. Είπαν, λοιπόν, στον Πάνο Καλίδη, «για να μην σε τσαλακώσουμε, για να μη φανεί ότι εμείς σε κάνουμε να αποχωρήσεις, πες ότι κουράστηκες και αποχωρείς». Γι’ αυτό στην αποχώρηση ζητά συγγνώμη αν στενοχώρησε κάποιους».

Αν όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας είναι πραγματικότητα, τότε μάλλον θα περιμένουμε σύντομα νέες εξελίξεις…

Τι θα κάνει τα χρήματα που πήρε από το παιχνίδι ο Πάνος Καλίδης

«Τα λεφτά από το Survivor είναι ένα σεβαστό ποσό, όμως δεν σημαίνει ότι με αυτό το ποσό έχω αλλάξει τρόπο ζωής και ούτε έχω λύσει το πρόβλημα της ζωής μου. Ίσως κάνω μια μικρή επένδυση. Ίσως αλλάξω το αμάξι μου», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Η μητέρα της Μαριαλένας "σταυρώνει" δημόσια τον Σάκη - "Αν γίνει πρόταση γάμου θα..."

Survivor 4: Ο Τριαντάφυλλος δεν αποχωρεί αλλά έκανε νέο deal με την παραγωγή

Share