Survivor 4: Με πυροτεχνήματα και καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Πλήθος κόσμου πήγε να τον συναντήσει! Αναμέσα τους και η Άννα Μαρία Βέλλη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: Με πυροτεχνήματα και καπνογόνα υποδέχτηκαν τον Τζέιμς Καφετζή στην Ρόδο

Στην Ελλάδα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Τζέιμς Καφετζής, με τον ίδιο λίγες ώρες αργότερα να φτάνει στο νησί του, την Ρόδο και να δέχεται ένα ανυπέρβλητο καλωσόρισμα.

Λίγες μέρες πριν, ο Τζέιμς πέταξε τη βόμβα και ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor, κάτι που έφερε τελείως τα πάνω κάτω μέσα στο παιχνίδι.

Το απόλυτο φαβορί αποχαιρέτησε οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και μετά από 5 μήνες, επέστρεψε στην οικογένεια και στους φίλους του. Μάλιστα, όταν έφτασε στην Ρόδο, πλήθος κόσμου τον περίμενε και τον υποδέχτηκε σαν να ήταν πράγματι ο νικητής του φετινού Survivor.

Φυσικά, η Άννα Μαρία Βέλλη ταξίδεψε και εκείνη στο νησί, προκειμένου να συναντηθεί ξανά με τον αγαπημένο της φίλο.

Η υποδοχή της Ρόδου στον Τζέιμς Καφετζή

Η νέα αλλαγή στο Instagram του Τζέιμς Καφετζή

Ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Survivor 4 θεωρείται ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος κατάφερε κυρίως από τη μέση του παιχνιδιού και μετά να γίνει ο πιο δημοφιλής λόγω του χαρακτήρα που κρατούσε μέσα στο παιχνίδι. Η απόφαση του μάλιστα να αποχωρήσει οικειοθελώς, τον ανέβασε περισσότερο στα μάτια των τηλεθεατών.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου.

Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά στο επεισόδιο της Τρίτης.

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρηση του πήρε το κινητό του και επικοινώνησε με την οικογένεια του και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Μάλιστα, συνδέθηκε και στο Instagram. Εκτός λοιπόν του ότι ξεκίνησε να ακολουθεί νέα άτομα σύμφωνα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, έκανε τον λογαριασμό του επαληθευμένο, το λεγόμενο verified account με το μπλε τικ που θέλουν όλοι οι influencers, διότι έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ από fan clubs, αλλά και ψεύτικα με το όνομα του.

Instagram Τζέιμς Καφετζή