Survivor 4: Η αποθεωτική ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Μπάρτζη

"Ήταν τιμή μου κύριε μου. Τα σέβη μου"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Η αποθεωτική ανάρτηση του Περικλή Κονδυλάτου για τον Νίκο Μπάρτζη

Ο Νίκος Μπάρτζης, όπως πολύ σωστά σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι στο Youweekly.gr στο επεισόδιο της Κυριακής ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από το Survivor 4!

Οι συμπαίκτες του τον αποχαιρέτησαν με λύπη αλλά το γεγονός αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο κι από τους πρώην συμπαίκτες του, όπως τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μετά το τέλος του επεισοδίου έκανε μια ανάρτηση στην οποία ύψωσε τον Νίκο Μπάρτζη όπως δεν έχει κάνει για άλλον κανένα μέχρι στιγμής. Τα σχόλια και τα likes ήταν πολλά.

Τι έγραψε ο Περικλής Κονδυλάτος για τον Νίκο Μπάρτζη

“Το καλύτερο παιδί που γνώρισα στο παιχνίδι, με το πιο συμπαγές σύστημα αξιών. Τι είναι αυτό που χαρακτηρίζει τον Νίκο στο μυαλό μου; Είναι αγνός αλλά όχι με την συμβατική έννοια της λέξης μόνον. Με την έννοια της καθαρότητας της ουσίας του. Ότι είναι ο Νίκος, είναι ανόθευτο. Συμπαγές. Ολόκληρο.. Αυτούσιο, αυτοδύναμο και αυτάρκες. Ήταν τιμή μου κύριε μου. Τα σέβη μου” έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων για τον Μπάρτζη.

Εξελίξεις με τον τελικό του παιχνιδιού

Αρχικά να υπενθυμίσουμε πως η παραγωγή είχε σκοπό να δώσει παράταση στο παιχνίδι γύρω στις 40 ημέρες, κάτι που τελικά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί δεν θα γίνει. Το πολύ να επεκταθεί μέχρι 10 ημέρες, κάτι το οποίο αποκάλυψε ο ίδιος ο παρουσιαστής.

«Παράταση καμία δεκαριά μέρες θα πάρει. Ο τελικός θα γίνει στην Ελλάδα τον Ιούλιο. Οι συγγενείς, Δεν ξέρω γιατί παίζονται θέματα κορωνοϊού», είπε ο Γιώργος Λιανός.