Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Δεν είμαστε πρόβατα να μας πηγαίνει από εδώ κι από εκεί ο Ατζούν»

«Σε κάποιες δοκιμασίες τα παιδιά, τα έχουν κακομεταχειριστεί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Δεν είμαστε πρόβατα να μας πηγαίνει από εδώ κι από εκεί ο Ατζούν»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε την αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη από το Survivor 4 και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη που αποφάσισε να βάλει πάνω από όλα την υγεία του. Ωστόσο, ξέσπασε αναφερόμενος στις κινήσεις του Τούρκου παραγωγού Ατζούν.

Το ξέσπασμα του Μικρούτσικου κατά του Ατζούν για το Survivor 4

«”Το δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην βοηθώ τους συμπαίκτες μου”, τη θεωρώ την καλύτερη δήλωση του Survivor μαζί με αυτήν του James. Ο Νίκος θεωρώ ότι είναι η ενσάρκωση της απλότητας και της μεστότητας στον λόγο του. Πήγε να χαιρετίσει τους συμπαίκτες του και αυτά είναι μαθήματα εντιμότητας, απλότητας και γλυκού ανθρώπου», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε:

«Ο Ατζούν κάνει τα πάντα και με έντεχνο τρόπο, αλλά υπάρχουν κανόνες. Δεν είμαστε πρόβατα να μας πηγαίνει από εδώ κι από εκεί. Αποφάσισε ένα ακραίο παιχνίδι να το πάει έναν μήνα παραπέρα με τα παιδιά να κουράζονται. Σε κάποιες δοκιμασίες τα παιδιά, τα έχουν κακομεταχειριστεί. Όταν τους βάζεις να σηκώνουν βάρη ποιος θα κερδίσει παραπάνω, έχεις ξεπατώσει κάποιους ανθρώπους. Όταν τους βάζεις μέσα στις λάσπες να τρέχουν, βλέπω ότι η παραγωγή κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση, που δεν είναι ανθρωποκεντρική. Διαφωνώ κάθετα σε αυτό. Δεν τρώμε κουτόχορτο».

Οργισμένος ο Μικρούτσικος με την παραγωγή του Survivor 4

Πρωί Δευτέρας και ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για να σχολιάσουν παρέα τα τηλεοπτικά δρώμενα. Εννοείται πως το πρώτο θέμα που έπιασαν ήταν οι εξελίξεις του Survivor 4.

Στον αέρα της εκπομπής προβλήθηκε βίντεο από την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στην Ελλάδα και εκείνη ήταν η στιγμή που ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε πραγματικά ενοχλημένος.

Για την ακρίβεια, όπως έχουμε παρατηρήσει, όλοι όσοι έρχονται από Άγιο Δομίνικο κρατάνε σιγή ιχθύος και δεν λένε ούτε καλησπέρα στις τηλεοπτικές κάμερες. Αυτό είναι εννοείται γραμμή από την παραγωγή.

«Θέλω να πω κάτι. Στο επόμενο Survivor οι παίκτες θα πρέπει να επιστρέφουν με χειροπέδες και κουκούλα στο κεφάλι. Να μη μιλήσουν αλλά αυτό θέλει ένα μέτρο αδέρφια. Δηλαδή, κατηγορούνται για μια δολοφονία;», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος.