Survivor 4: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

«Και έστειλε και στο συμπέθερο μήνυμα, τι είναι αυτά;»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς με τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη

To μεσημέρι της Δευτέρας, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή του, τη συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα της Μαριαλένας σε γνωστό περιοδικό για τη σχέση που έχει δημιουργήσει με τον Σάκη μέσα στο Survivor 4.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για τη μαμά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και για το Survivor 4

«Είναι μεγάλη κοπέλα. Δηλαδή, δεν μας ενδιαφέρουν οι απόψεις των γονιών σε κάποια πράγματα. Πήγε και έδωσε συνέντευξη. Για ποιο λόγο; Είναι η κόρη της μέσα. Ξέρει η κόρη της ότι η μαμά της έδωσε συνέντευξη; Η μαμά το κάνει για τον δικό της το λόγο, για δημοσιότητα φαντάζομαι.

Άσε την κόρη, εκεί πέρα δόθηκε μια στιγμή. Αφήστε τα παιδιά σας ήσυχα. Και έστειλε και στο συμπέθερο μήνυμα. Μα είναι δυνατόν! Τι είναι αυτά ρε φίλε; Αυτό μου θυμίζει παλιά τη μαμά της Μαίρης Σκόρδου που έβγαινε και μίλαγε για την κόρη της. Τώρα απλά δόθηκε και συνέντευξη», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς με έντονο ύφος.

Νίκος Μουτσινάς Μαριαλένα Ρουμελιώτη Survivor 4

«Η Μαριαλένα ζηλεύει να βλέπει τον Σάκη να πανηγυρίζει με άλλες κοπέλες στους ώμους του»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού και η παρέα της στην εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται σχολίαζαν τις εξελίξεις του Survivor.

Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε κυρίως στις ζήλιες που κάνει αδιάκοπα η Μαριαλένα προς τον Σάκη, κάτι που γενικώς έχει σχολιαστεί από όλους αρκετά.

«Θα υπερασπιστώ την Μαριαλένα. Είναι ένα κορίτσι πάρα πολύ νέο με πολύ ανθρώπινα κοριτσίστικα συναισθήματα. Ζηλεύει, έχει πιεστεί πάρα πολύ και οι ορμόνες της έχουν διαταραχθεί εξαιρετικά πράγμα το οποίο δεν συμβαίνει στα κορίτσια της άλλης ομάδας. To κορίτσι αυτό έχει πρηστεί, έχει ταλαιπωρηθεί και ζηλεύει… Την πονάει να βλέπει έτσι τον άνθρωπο της, τον Σάκη.

Δεν ξέρω τι έλεγε την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά εγώ βλέπω δυο παιδιά ερωτευμένα εκεί μέσα τα οποία αγαπιούνται ξεκάθαρα και εκείνη τον αγαπάει και εκείνος τον αγαπάει. Και ζηλεύει να τον βλέπει να χαριεντίζετα, να ζητωκραυγάζει και να πανηγυρίζει με άλλες κοπέλες στους ώμους του.

Θυμάμαι πως και γω στην ηλικία της έκανα τα ίδια και χειρότερα.Την κατανοώ, είναι ένα μικρό κορίτσι που ζηλεύει και ταλαιπωρείται. Της επιτρέπεται και να ζηλεύει και να γκρινιάζει και να κλαίει γιατί είναι ανθρώπινα τα συναισθήματα αυτά».

Ναταλία Γερμανού για Μαριαλένα και Σάκη